• Emisiuni
  • Vocea României
  • Loredana: "Trebuie sa scriu, ca un doctor, cea mai buna reteta pentru concurentii mei de la Vocea Romaniei!" VIDEO

Loredana: "Trebuie sa scriu, ca un doctor, cea mai buna reteta pentru concurentii mei de la Vocea Romaniei!" VIDEO

Loredana: "Trebuie sa scriu, ca un doctor, <span style="color:#f00;">cea mai buna reteta pentru concurentii mei</span> de la Vocea Romaniei!" VIDEO

"Eu, ca si artista, am simtit intotdeauna ca nu e suficient doar sa cant, sau sa scriu cantece sau sa joc in filme", spune Loredana.

Trebuie sa si daruiesc din tainele acestei arte, a cantului, pe care o descifrez in fiecare zi, celor care au talent, sa o dea mai departe generatiilor care vin. Ar fi o risipa daca n-as putea s-o dau mai departe.

Fiecare voce care vine in echipa mea are o personalitate si niciunul nu se compara cu celalalt, asta e farmecul acestui concurs. Trebuie sa gasesc, ca un doctor, un diagnostic si sa scriu reteta cea mai buna pentru fiecare dintre ei.

La un concurent ma impresioneaza cel mai mult atitudinea fata de muzica, fata de public. Trebuie sa fii pregatit pentru orice, sa ai puterea sa treci peste orice obstacol. Pe scena se poate intampla orice si trebuie sa ai acea prezenta de moment, sa cazi mereu in picioare - e o calitate importanta. Pentru mine mai conteaza foarte mult si simtul ritmului si al tonului.


"Vocea Romaniei" revine din 25 septembrie, iar noul sezon va fi mai tare ca niciodata!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni