• Emisiuni
  • Vocea României
  • CE NEBUNIE! Cum se descriu antrenorii de la "Vocea Romaniei" intre ei. Cine e DIVA unsa cu toate alifiile si cine e "un viclean notoriu":

CE NEBUNIE! Cum se descriu antrenorii de la "Vocea Romaniei" intre ei. Cine e DIVA unsa cu toate alifiile si cine e "un viclean notoriu":

<span style="color:#f00;">CE NEBUNIE! </span>Cum se descriu antrenorii de la "Vocea Romaniei" intre ei. Cine e <span style="color:#f00;">DIVA unsa cu toate alifiile</span> si cine e <span style="color:#f00;">"un viclean notoriu":</s

Marti, de la ora 20:15, la ProTV si live pe net pe Voyo.ro debuteaza cel de-al doilea sezon al super show-ului "Vocea Romaniei".

Fiecare dintre antrenorii de la "Vocea Romaniei" a fost intrebat cum ii vede pe ceilalti colegi. Raspunsurile lor au fost pe cat de surprinzatoare, pe atat de amuzante.

Am aflat, cu aceasta ocazie, ca Loredana este "o diva cu multe diplome" si cu "alifiile foarte bine puse la punct", ca Brenciu-i un actor grabit, ca Smiley e un zambaret notoroiu, iar Moga e un "viclean cu papion":


 

"Vocea Romaniei" revine din 25 septembrie, de la 20:15 la ProTV!





Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni