• Emisiuni
  • Vocea României
  • Loredana, Marius Moga, Smiley si Tudor Chirila filmeaza duelurile de la Vocea Romaniei. "Sunt voci foarte bune"

Loredana, Marius Moga, Smiley si Tudor Chirila filmeaza duelurile de la Vocea Romaniei. "Sunt voci foarte bune"

Loredana, Marius Moga, Smiley si Tudor Chirila filmeaza duelurile de la Vocea Romaniei. "Sunt voci foarte bune"

Cele mai bune voci vor rasuna din nou in toata Romania din 18 septembrie, cand la PRO TV se intoarce Vocea Romaniei. Tudor Chirila, Loredana, Smiley si Marius Moga si-au format deja echipele, iar concurentii se lupta sa ramana in competitie.

Zilele acestea se filmeaza confruntarile si antrenorii nu stiu la ce concurenti sa renunte pentru ca multi... sunt foarte buni.

Tudor Chirila, Loredana, Smiley si Marius Moga si-au ales vocile cu care spera sa castige "Vocea Romaniei", iar acum sunt pusi in fata celei mai dificile etape: duelurile.

Loredana, antrenor: "Vor arata foarte bine duelurile. Am pregatit niste momente memorabile. Sunt voci foarte bune."

Tudor Chirila, antrenor: "Ma intreba cineva daca e greu sa aleg. E mai greu sa te desparti. De ales e simplu: iti faci niste criterii si alegi."

Marius Moga, antrenor: "Vocea e cea mai importanta. Pe de alta parte, nu prea crezi omul daca nu ramane intr-un personaj al piesei, te prinzi ca nu-i da viata piesei."

Tocmai de aceea, antrenorii promit ca vor fi mai exigenti si mai atenti la detalii ca niciodata pentru a lua decizia corecta. Mai ales ca toti sunt hotarati ca anul acesta sa castige Vocea Romaniei.

Ca in fiecare editie, Pavel Bartos e responsabil de mentinerea pacii.

Pavel Bartos, gazda emisiunii: "Daca pana acum concurentii isi doreau cu ardoare sa castige, de data asta antrenorii sunt pusi pe fapte mari si-si doresc sa castige. Uitati-va la ei. Linistea dinaintea furtunii. Pana atunci, profit ca nu sunt atenti... apasa butonul."

Smiley, antrenor: "Merita, e entertainment, e o emisiune curata... unde conteaza vocea, talentul, oamenii frumosi."

Sezonul al cincilea se anunta unul plin de surprize si noutati. Asadar, merita sa fiti cu ochii pe Vocea Romaniei din 18 septembrie, la PRO TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni