• Emisiuni
  • Vocea României
  • Loredana pregateste Reveria, cel mai mare concert al anului, pe 25 si 26 octombrie, de la ora 20:00, la Sala Palatului

Loredana pregateste Reveria, cel mai mare concert al anului, pe 25 si 26 octombrie, de la ora 20:00, la Sala Palatului

Loredana pregateste Reveria, cel mai mare concert al anului, pe 25 si 26 octombrie, de la ora 20:00, la Sala Palatului

Diva de la Vocea Romaniei pregateste intens cel mai asteptat concert al anului, Reveria, pe 25 si 26 octombrie la Sala Palatului. Au inceput repetitiile zilnice cu trupa Agurida, dar si cu invitatii speciali pe care artista ii va avea, din care fac parte si colegi sau elevi de la Vocea Romaniei, toti pregatindu-se pentru marele eveniment. Lori nu iese din sala de repetitii decat pentru a promova noul single Risipitor sau pentru cele doua ore de antrenament fizic pe care il face zi de zi.

Miile de fani care vor fi in sala pe 25 si 26 octombrie vor fi surprinsi cu un concert unic si o seara memorabila alaturi de Loredana si invitatii sai.

Timpul este limitat, iar Loredana si echipa sa isi doresc ca totul sa fie perfect. Pentru ca acest lucru sa devina realitate, ei muncesc non-stop pentru a pregati in cel mai mic detaliu concertul de pe 25 si 26 octombrie.

Si in acest an artista va surprinde prin aparitia sa scenica, pe care pune mare pret. De aceea, ea a decis chiar sa treaca granitele Europei pentru a-si comanda tinutele pe care le va purta in timpul concertului. Anumite piese vestimentare au fost comandate din Asia si New York, iar cateva din Italia sau Londra. Pentru restul tinutelor, Loredana inca lucreaza impreuna cu designerii, 6 dintre outfiturile pe care le va purta fiind deja in executie, iar la restul inca se deseneaza. Loredana este o perfectionista si se implica in tot ceea ce inseamna proces de creatie, urmarind indeaproape totul, de la schite, la selectia materialelor si productie.

Se anunta a fi unul dintre cele mai importante evenimente ale acestui an din industria muzicala. 

Reveria - 25 si 26 octombrie, de la ora 20:00 la Sala Palatului.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni