• PRO TV
  • Lucian Viziru pune umarul la treaba in Ferma Vedetelor

Lucian Viziru pune umarul la treaba in Ferma Vedetelor

Lucian Viziru pune umarul la treaba in Ferma Vedetelor

Lucian Viziru a intrat in echipa Ferma Vedetelor saptamana trecuta, alaturi de Roxana Ionescu. Venirea celor doi in casa a creat multe tensiuni printre fermierii aflati deja acolo, Roxana fiind prima victima ce a intrat la duel si a fost eliminata dupa doar cateva zile petrecute in ferma. 

Lucian il are alaturi pe fratele sau Augustin si isi da silinta sa invete si sa ajute cat mai mult la treburile zilnice. Chiar daca nu stia foarte multe despre viata la tara, Lucian s-a documentat inainte de a intra in show si chiar a citit pe internet despre cum sa mulga vaca, lucru care i-a iesit foarte bine din prima si a fost laudat de catre Ionut. 

Despre experienta lui la tara, Lucian a declarat inainte sa mearga la ferma: “N-am mai fost la tara de cand eram mic. Pot doar sa spun ca era interesant. Jucam fotbal cu "taranii" , ei jucau desculti si, culmea, nu parea sa-i deranjeze. Eu nu puteam sta nici macar in picioare descult.”. Insa, el este obisnuit cu conditiile grele de trai din timpul taberelor de schi: “In facultate, la cursurile de schi, dormeam 12 oameni in camera si aveam apa calda jumatate de ora pe saptamana, joia. Telefoane mobile pe vremea aia nu existau. Trebuia sa mergem la releu, acolo era un domn care avea telefon si trebuia sa ii dam bani ca sa sunam acasa. La micul dejun aveam fasole batuta sau varza calita, asa ca am mai dat peste aceste feluri de mancare. Deci, conditiile nu mi se par grele. Pentru ei va fi interesant daca voi avea vreun cosmar. Eu obisnuiesc sa mai racnesc in somn daca sunt stresat sau suparat!”.

De cand a ajuns in Ferma Vedetelor, Lucian a muls vaca, a spart lemne, a facut curatenie, a sapat, i-a ajutat pe concurenti la construirea cotetului si a fost acolo de fiecare data cand au avut nevoie de ajutor.

Cum va evolua Lucian in competitie si la ce noi provocari va fi supus vom afla de luni pana joi de la 20:30 si sambata de la 22:15. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni