• PRO TV
  • Lupta pentru marele premiu de la Ferma Vedetelor a ajuns pe ultima suta de metri. Cine sunt fermierii saptamanii

Lupta pentru marele premiu de la Ferma Vedetelor a ajuns pe ultima suta de metri. Cine sunt fermierii saptamanii

Lupta pentru marele premiu de la Ferma Vedetelor a ajuns pe ultima suta de metri. Cine sunt fermierii saptamanii

Mai sunt cateva zile pana cand va fi ales marele castigator din sezonul doi de la Ferma Vedetelor.

Ultima saptamana de la Ferma Vedetelor a inceput cu revenirea in Cipru a concurenilor eliminati, pentru luarea ultimelor decizii importante, inainte de marea finala: alegerea fermierului eliminat si pe a celui care merge direct in duelul decisiv al competitiei.

Lili, Maria, Vasile si Paul sunt cei patru fermieri care au ramas in cursa pentru premiul de 50.000 de euro, iar cei 12 concurenti eliminati vor trebui sa aleaga pe cine elimina si pe cine trimit direct in finala, motiv pentru care discutiile si strategiile au ajuns la un alt nivel. 

Una dintre regulile acestei saptamani a fost ca in fiecare zi sa fie ales un alt fermier-sef, asa ca, in afara de propunerea Elenei, adica Maria Constantin, ceilalti trei finalisti au fost propusi sa fie in aceasta postura pentru cate o zi.

Asa cum era de asteptat, discutiile intre fermieri nu au intarziat sa apara, fiecare dintre acestia avand cate ceva de comentat fata de alti colegi, mai ales ca la mijloc sunt diverse jocuri legate de marea finala.

“Au muncit, s-au distrat, au pus la cale strategii. Dar care dintre ei a muncit cel mai mult? In saptamana finalei, voteaza “Cel mai harnic fermier” din cele 16 vedete cu SMS la 1276“.

Ne vedem maine, de la 20:30, la o noua editie de Ferma Vedetelor!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni