Lupta pentru viata lui si a cucerit oamenii din intreaga lume. Povestea acestui tanar depaseste scenariul unui film

27 Ianuarie 2016, 16:15

Lupta pentru viata lui si a cucerit oamenii din intreaga lume. Povestea acestui tanar depaseste scenariul unui film
Citeste mai mult despre: sindrom Down, poveste, tanar, viata,
Tot ce trebuie sa faci inainte sa citesti aceasta stire este sa te intrebi de ce aruncam la intamplare cuvinte precum "dizabilitate" si "handicap". 

De cele mai multe ori aparentele sunt inselatoare, catalogam gresit o persoana si ne dam seama prea tarziu ca nu am stiut cum sa gestionam situatia. Prejudecatile sunt des intalnite in zilele noastre, dar cazul lui Tim ne demonstreaza ca nu avem dreptate atunci cand etichetam gresit o persoana pe care nu o cunoastem.

Tim este un tanar care are sindromul Down si este si singurul patron de restaurant din America care a reusit sa isi depaseasca conditia si sa sparga barierele impuse de aceasta boala.

Restaurantul pe care il detine s-a bucurat de un real succes pana in ziua in care a anuntat ca il va inchide. Acela a fost momentul in care clientii si angajatii sai au izbucnit in lacrimi, dar cand au aflat motivul pentru care a luat aceasta decizie au inteles perfect situatia.

Tim s-a indragostit de Tiffani si a decis sa se mute in Denver, acolo unde locuieste iubita sa. Povestea lor de dragoste poate fi oricand subiectul unui roman de dragoste care se termina cu happy end. Chiar daca amandoi au sindromul Down, nu se lasa infranti si traiesc o viata absolut normala, ca oricare dintre noi. 

Vezi episoade in intregime pe