Madeline Stuart se numara printre tinerele care au constientizat ca frumusetea nu este doar fizica si ca, in viata, poti face orice iti propui daca iti canalizezi intreaga energie in aceasta directie.

Citeste si: Selena Gomez, inca o aparitie de senzatie la Paris Fashion Week. Rochia in care nimeni nu a putut sa o ignore

Desi are doar 18 ani, tanara este un exemplu pentru noi toti. Daca la prima vedere crezi ca este doar o alta tanara cu aspiratii sa devina celebra, iti spunem ca Maddy sufera de Sindromul Down. Sustina de familie, Madeline a reusit sa isi construiasca o cariera in lumea modei. 

Madeline a reusit in scurt timp de la prima prezentare de moda sa fie invitata la New York Fashion Week, unde a defilat alaturi de modele celebre pentru cei mai mari creatori. 

Recent, Madeline a fost protagonista unui pictorial in care a aparut imbracata intr-o rochie superba de mireasa. Tanara isi continua astfel proiectul prin care si-a propus sa schimbe perceptia oamenilor despre persoanele cu dizabilitati. Fotografiile au fost realizate intr-o resedinta eleganta din Virginia, Statele Unite ale Americii, dupa ce Madeline a participat la New York Fashion Week, scrie Daily Mail