Magicianul Robert Tudor sparge trofeul Vocea Romaniei Junior!

Magicianul Robert Tudor sparge trofeul Vocea Romaniei Junior!

Surprizele in semifinala Vocea Romaniei Junior vor veni din toate partile: de pe scena, de pe scaunele antrenorilor, dar si din culise! 

Duminica, de la 20:30, va fi un spectacol memorabil, iar in rolurile principale vor fi juniorii cu voci fabuloase, care ii vor face pe Andra, Moga si INNA sa fie foarte fericiti, dar si cu lacrimi in ochi.

In semifinala, emotia se va imbina perfect cu distractia, iar antrenorii vor trece rapid de la o stare la alta. Andra se va urca pe scaun atunci cand unul dintre concurentii sai va prezenta un moment demn de marile scene ale lumii. Reactia Andrei va fi uimitoare si urmata de un dialog savuros cu Marius Moga, atunci cand antrenorul ii da cateva sfaturi pentru concurentul ei. ”Nu ma supar prea tare, pentru ca stiu ca asa imi zici si mie in studio. Cand am inregistrat melodia Inevitabil va fi bine, mi-a mancat viata! ”, va spune Andra despre colaborarea ei cu Marius.

Antrenorii dau in mintea copiilor duminica! Impreuna cu cei noua concurenti, vor readuce pe scena atmosfera din musical-ul Annie, vor canta, vor dansa si se vor bucura de un moment extraordinar.

Insa nu doar copiii vor fi in centrul atentiei duminica. Magicianul Robert Tudor va incerca sa faca sa dispara trofeul Vocea Romaniei Junior, dar… magia ii va da batai de cap si va sparge mult ravnitul trofeu. Problema este ca cei mici afla de aceasta intamplare nefericita si devin impacientati spunand: ”sper ca nu i-ati dat si banii pe mana”. Cum se va descurca Robert si cum va iesi din aceasta situatie, ramane sa vedem duminica aceasta, de la 20:30, numai la Pro TV!

Vocea Romaniei Junior - Vocea te face mare!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni