• PRO TV
  • Malina Olinescu ar fi implinit 39 de ani. Doina Spataru vorbeste despre fiica ei intr-un interviu emotionant, la "Happy Hour"

Malina Olinescu ar fi implinit 39 de ani. Doina Spataru vorbeste despre fiica ei intr-un interviu emotionant, la "Happy Hour"

Malina Olinescu ar fi implinit 39 de ani. Doina Spataru vorbeste despre fiica ei intr-un interviu emotionant, la "Happy Hour"

"Happy Hour" este integral pe voyo.ro.

Malina Olinescu, fiica Doinei Spataru, s-a nascut pe 29 ianuarie 1974 si a obtinut numeroase premii pentu interpretare in cariera muzicala.

Cele mai cunoscute melodii ale Malinei sunt: "Eu cred", "Mi-e dor de tine" si "Tacerea doare". Malina Olinescu s-a sinucis in decembrie 2011, aruncandu-se de la etajul sase al blocului in care locuia.

Mama Malinei Olinescu, Doina Spataru, a povestit drama prin care a trecut dupa moartea fetei ei : "Ea imi dadea puterea. Acum, ziua de 29 ianuarie nu va mai fi niciodata la fel".

"Nu stiam pe ce lume traiesc, erau doar pastilele care ma tinau pe picioare. Nimeni nu stie ce a fost in sufletul fetei mele in acea noapte, nici eu nu pot spune ca stiu ce a fost in sufletul fiicei mele", a mai spus artista.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni