• PRO TV
  • Mama lui Pepe: “Cred ca a iubit-o pe Oana si o mai iubeste mai mult decat pe viata lui” VIDEO

Mama lui Pepe: “Cred ca a iubit-o pe Oana si o mai iubeste mai mult decat pe viata lui” VIDEO

Mama lui Pepe: “Cred ca a iubit-o pe Oana si o mai iubeste mai mult decat pe viata lui” VIDEO<span style="font-size: 12pt; font-family: "Arial","sans-serif"; font-style: normal;"> </span>

Pepe si mama lui, Tatiana Pascu, in premiera, impreuna la “Happy Hour”, in editia de vineri, 18 martie, au plans impreuna pe happylica depanad amintiri. Tatiana a dezvaluit cat de mult a suferit cand a fost Pepe suparat si nu-i mai calca pragul.  

A fost groaznic cat n-am vorbit cu Pepe. Plangeam”, a marturisit mama lui Pepe, si a adaugat “Vreau sa uit perioada in care nu am vorbit cu Pepe”.

Tatiana Pascu a recunoscut ca a plecat urechea la tot felul de barfe despre Oana Zavoranu si i-a spus la vremea respectiva lui Pepe, iar el s-a suparat pe familia lui. Trei ani de zile nu au vorbit, insa acum poate fi data uitarii aceasta perioada.

Plangand, mama lui pepe a dezvaluit: “Il vedeam pe Pepe doar la televizor si mangaiam si pupam televizorul”.

“Pe Pepe il alintam “Fericirea mea”. Cred ca a iubit-o pe Oana si o mai iubeste mai mult decat pe viata lui”, a spus emotionata mama cantaretului.

Mama lui Pepe nu si-a imaginat niciodata ca Pepe se va desparti de Oana si a spus ca atunci cand si-a reintalnit baiatul, atunci cand i-a murit nepotul in varsta de 18 ani, intr-un accident de masina, i-a cerut iertare Oanei.

“I-am cerut scuze si iertare Oanei cand a revenit cu Pepe acasa. Nu vreau sa spun nimic despre Oana pentru ca nu vreau sa o enervez. Stiam ca Pepe isi doreste foarte mult un copil. Am rugat-o si eu pe Oana sa faca un copil".

Oana Zavoranu posteaza pe Facebook, la nervi, tot felul de jigniri la adresa lui Pepe, insa atat el, cat si mama lui cred ca ea arata, de fapt, ca inca il mai iubeste pe sotul ei, cu care se afla in divort.

La finalul emisiunii, Pepe a cantat "Mama mea", piesa compusa in 2005, pe care nu reuseste sa o cante prea des, deoarece plange, asa cum a plans si Tatiana Pascu, ascultandu-si, in direct, fiul regasit dupa trei ani.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni