De profesie model si actrita, Riley Keougha mostenit trasaturile frumoase ale mamei sale si s-a facut remarcata de-a lungul timpului prin aparitii impecabile la diferite evenimente mondene. 

Citeste si: A fost inconjurat de femei frumoase, desi noul sau look nu e cel mai atragator. Cum s-a transformat Sacha Baron Cohen


Riley isi construieste incet, dar sigur, o cariera de succes in lumea filmului. Tanara a aparut in 2010 in "The Runways", alaturi de Dakota Fanning si Kristen Stewart. In 2011 a putut fi admirata in "The Good Doctor", alaturi de Orlando Bloom, iar in 2015 a aparut "Mad Max: Fury Road".

Frumusetea sa nu a putut trece neobservata de catre editorii revistelor glossy. Riley a pozat pentru publicatii precum "Elle" and "L’Officiel".

Fara urma de indoiala, tanara a mostenit latura artistica de la mama si bunicul sau, iar la o varsta frageda a reusit sa isi consolideze o cariera de invidiat.  


Nepoata cea mare a lui Elvis s-a casatorit in anul 2014 cu Ben Smith-Petersen, un cascador pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare de la "Mad Max".