• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Se pune la cale marea evadare din "Las Fierbinti", pe o pluta purtata in larg de papusi gonflabile: VIDEO

Se pune la cale marea evadare din "Las Fierbinti", pe o pluta purtata in larg de papusi gonflabile: VIDEO

Se pune la cale marea evadare din "Las Fierbinti", pe o pluta purtata in larg de papusi gonflabile: VIDEO

Starurile din "Las Fierbinti" se reunesc intr-o productie de exceptie si ii aduc pe romani in "Statele Unite ale Veseliei", ca doar nu degeaba "au ars-o pe comedie" tot anul. Pe 29 noiembrie, de la 20.00, ai un episod special.

Imaginatia nu va cunoaste limite in lumea fantastica ce ia nastere in visul primarului Vasile, astfel ca acesta va deveni, pret de o ora si jumatate, un tiran care, ajutat de Dalida (Ecaterina Tugulea) si Robi (Leonid Doni), va interzice alcoolul si desfraul in sat, din dorinta de a face din Fierbinti un exemplu pentru intreaga tara.

Revoltati, satenii isi gasesc speranta in Celentano (Adrian Vancica), cel care devine un adevarat erou eliberator fierbintean. Mai slabi de inger, unii ca Firicel si sotia lui nu suporta regimul dur al despotului Vasile si pun la cale evadarea din sat.

Mos Peleus a construit cu mainile lui pluta pentru marea evadare a lui Firicel din Fierbinti. A folosit pentru asta inclusiv papusile lui gonflabile: "Dragele mele, va las in grija lui. Sa le feriti de ace, de brice si de cui", a fost ultimul gand al lui Mos Peleus pentru "iubitele" lui de cauciuc.



"Las Fierbinti", episod special joi, 29 noiembrie, ora 20:00.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni