• PRO TV
  • Maruta, concurent la MasterChef! A luat sortul cu o shaorma gigantica si o coliva VIDEO

Maruta, concurent la MasterChef! A luat sortul cu o shaorma gigantica si o coliva VIDEO

Maruta, concurent la MasterChef! <span style="color: rgb(255, 0, 0);">A luat sortul cu o shaorma gigantica si o coliva VIDEO</span>

Afla ce a gatit Catalin Maruta pentru a primi trei sorturi MasterChef!

Catalin Maruta a vrut sa participe si el la Masterchef si s-a prezentat  in fata juriului cu o shaorma gigantica cu care a incercat sa impresioneze asprul juriu al emisiunii. Si pentru ca ultima data cand s-a intalnit cu cei trei jurati acestia i-au spus ca singurul preparat romanesc este coliva, Maruta s-a gandit ca lui Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Sorin Bontea le-ar placea sa guste putina coliva.

Andra a tinut si ea sa se mandreasca cu performantele sotului care a reusit sa primeasca nu unul ci trei sorturi MasterChef.

"Ia uite ce bucatar talentat aveam eu acasa si eu nici nu stiam!Daca v-ati uitat ieri la Happy Hour, ati vazut probabil ca sotul meu a obtinut sortul Masterchef dupa ce a dus juriului o shaorma gigantica si o... coliva! E clar ca baietii i-au dat sortul numai ca sa scape de el. Mai bine venea la mine, la Romanii au talent. Nu ca ar fi trecut mai departe, dar macar mancam si noi ceva bun"
a declarat Andra pe pagina ei de Facebook.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni