• PRO TV
  • "Traieste-ti vara" te premiaza zilnic cu 1.000 de euro! Raspunde cat mai original la intrebarea zilei si poti fi chiar tu marele castigator

"Traieste-ti vara" te premiaza zilnic cu 1.000 de euro! Raspunde cat mai original la intrebarea zilei si poti fi chiar tu marele castigator

"Traieste-ti vara" te premiaza zilnic cu 1.000 de euro! Raspunde cat mai original la intrebarea zilei si poti fi chiar tu marele castigator

"Traieste-ti vara" condimenteaza serile de luni pana vineri ale romanilor, la ProTV 

 “Traieste-ti vara” este o emisiune interactiva, care va fi difuzata incepand cu 28 iulie, in direct la PRO TV, de luni pana vineri, de la ora 17:30, de pe plaja din Mamaia.

Cabral impreuna cu Laura Cosoi, cel mai hot cuplu de prezentatori TV, vor fi gazdele show-ului. Talentati, efervescenti si extrem de carismatici, Cabral si Laura vor avea invitati pe care ii vor provoca sa participe la activitati si concursuri zilnice pe litoralul Marii Negre. Vedetele prezente vor fi puse in situatii inedite, fiind nevoite sa se cazeze la hoteluri de 1*, respectiv 2* si sa supravietuiasca cu zece lei pe zi. La randul lor, turistii norocosi vor fi rasplatiti cu cazare in resorturi hoteliere de 5*, cina alaturi de familiile lor in restaurante de lux si participarea la petreceri exclusiviste.

Provocarile vedetelor nu se opresc aici. Ele vor lua parte la cele mai nebunesti activitati: isi vor testa abilitatile in diverse sporturi nautice si vor fi puse in fata unor probe la care nu se asteapta, demonstrandu-si atat calitatile artistice, cat si cele personale. Evident, surprizele se vor tine lant pana la finalul verii.

In acelasi timp, emisiunea va acoperi toate evenimentele interesante de pe litoral, de la nord la sud, precum petrecerile din cluburi, festivaluri si concerte, cele mai in voga prezentari de moda sau concursuri de frumusete, toate relatate de reporterul special, Bianca Lapuste.

Echipei “Traieste-ti vara” i se va alatura si Florin Scripca, cunoscut drept Chef FOA, noul membru al juriului MasterChef.  Acesta se va urca pe cea mai cunoscuta ambarcatiune de agrement din Romania, velierul Adornate si va porni intr-o excursie culinara pe Marea Neagra.  Va cobori, pentru a munci cot la cot cu pescarii de la pitorestile cherhanale aparute pe mal, va merge in Delta Dunarii pentru a afla secretele din bucatarie ale lipovencelor, dar si in satele de tatari din Dobrogea. Chef FOA va gati retete inedite, folosind numai ingrediente si produse locale reinventate in combinatii moderne, fresh si sanatoase.   

 George Buhnici le da o vacanta... activa pasionatilor de IT&C. Rubrica "I like IT" se muta la mare, sub cerul liber. Telespectatorii vor ramane conectati la trendurile tehnologice si vor afla tendintele in materie de gadgeturi cu ajutorul unor experimente mai putin obisnuite. 

“Traieste-ti vara” promite sa aduca publicul in mijlocul celor mai fierbinti locuri ale verii, unde muzica, distractia, gadgeturile si mancarea buna fac echipa cu vedetele.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni