marime text:

"MasterChef", in fiecare marti la ProTV

Din 18 martie, in fiecare marti de la ora 20.30, juratii celui mai tare show culinar cauta un nou "MasterChef": suspecti de talent gastronomic sunt multi, insa numai unul va reusi sa ii convinga ca merita trofeul si aprecierile lor.

Juratii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu se pregatesc sa fiarba concurentii la foc mic si sa ii treaca prin probe care mai de care mai picante pentru a stabili cine merita sa devina la final noul "MasterChef" al Romaniei.

Dupa doua sezoane in care “MasterChef” a schimbat vietile concurentilor si i-a transformat in staruri ale bucatariei si dupa un sezon in care vedetele au trecut la cratita, emisiunea de la ProTV va condimenta din nou serile de marti ale romanilor.

Cu concurenti unul si unul, probe care mai de care mai solicitante, deplasari inedite si ingrediente care ii vor uimi nu numai pe cei intrati in competitie, ci si pe telespectatori, noul sezon "MasterChef" este gata sa puna pe jar cele mai alese gusturi. “De la an la an concurentii vin mai pregatiti sau, mai bine zis, mai decisi sa arate ca sunt cei mai buni. Asta face ca spectacolul sa fie superb si, mai ales, diferit. Si noi suntem nerabdatori sa vedem ce iese la final”, marturiseste Catalin Scarlatescu.

La randul lui, Florin Dumitrescu e nerabdator sa descopere noi talente care, odata trecute prin focurile bucatariei "MasterChef", sa poata ajunge sa semneze meniuri in restaurante de top din tara, asa cum s-a intamplat cu o parte din concurentii primelor sezoane. Iar Sorin Bontea e la fel de pregatit sa coaca la foc iute rabdarea concurentilor si sa le puna la grea incercare talentul si pasiunea pentru bucatarie.

Toata lumea vorbeste despre corpurile lor. Cine sunt vedetele de la Hollywod cu cele mai sexy forme: imaginile care au cucerit milioane de barbati MOTIVUL pentru care acest PlayStation 4 s-a vandut cu peste 12.000 de euro pe eBay. Ce il face unic:
parerile vizitatorilor0 mesaje