• PRO TV
  • Mica, fosta membra Abracadabra, se zbate intre viata si moarte

Mica, fosta membra Abracadabra, se zbate intre viata si moarte

Mica, fosta membra Abracadabra, se zbate intre viata si moarte

Internata de urgenta in spital, Mica a primit un diagnostic teribil si nu se stie cum va evolua starea ei.

Potrivit apropiatilor, Mica stia de aproximativ un an ca o boala necrutatoare i s-a instalat in ficat si ca are sanse extrem de mici sa isi revina, dar a pastrat acest lucru un secret, scrie Cancan.ro.

Starea ei s-a inrautatit, iar la mijlocul lunii ianuarie a fost internata la Spitalul Universitar, fiind apoi transferata, in stare din ce in ce mai grava, la Fundeni.

Pana in ultimele zile petrecute in afara spitalului, Mica a mers la serviciu, fiind IT-ist la IBM, si a iesit alaturi de prieteni in cluburile de karaoke. Pe 17 ianuarie, Mica a postat pe Facebook un mesaj tulburator: "I married not in sickness and in health, but instead, I married sickness Himself. And our best man is currently the Universitary Hospital. Our host, rather" ("Nu m-am casatorit cu cineva ca sa-mi fie alaturi la bine si la rau, ci m-am casatorit cu Boala insasi. Iar cavalerul nostru de onoare, sau mai bine zis gazda noastra, este Spitalul Universitar").

Tatal ei a vorbit despre starea ei si a declarat: "Am chemat salvarea la ora 11 noaptea, au dus-o la Municipal, la un moment dat cand am luat-o in brate aruncat un litru de sange"

"Mi-a spus doamna doctor: fata dumneavoastra este foarte grav bolnava." de cand au aflat ca singurul lor copii sunt  la spital. i-au scos un litru de apa din plamani", a mai comentat el. Desi cei doi au o relatie foarte stransa, Mica i-a ascuns tatalui ei ca este foarte bolnava.


"Abia astazi am aflat de la Andreea Caranda cat de bolnava este Mica. Am inteles ca ea nu a vrut sa se planga si a ascuns. Nu imi imaginam. Ideea e ca noi avem niste legaturi asa de puternice, chiar daca nu am vorbit zilnic, legaturile astea ca intr-intre frati nu se pot rupe", a declarat Dana Rogoz care imediat dupa ce a aflat de starea Micai s-a dus impreuna cu Andreea Caranda sa o viziteze.

"Cred ca a vrut sa isi protejeze parintii. Si-a dus cu decenta aceasta boala", a declarat Marian Ralea la "Happy Hour".

Ce s-a intamplat cu Mica dupa succesul cu Abracadabra

Michaela Niculescu (31 de ani) a renuntat la lumea artistica dupa rolul din Abracadabra, a urmat Facultatea de Limbi si Literaturi Straine si a obtinut doua doctorate, la Oxford si Viena. Dupa ce a lucrat ca traducator, redactor si producator la Humanitas, a devenit lector universitar si s-a angajat la IBM.

Mica nu a renuntat niciodata la pasiunea ei pentru muzica.

A fost celebra in copilarie alaturi de trupa de la Abracadabra, insa a ales un alt drum profesional. Acum, dragostea pentru muzica i s-a reactivat si, in ciuda faptului ca face cu totul si cu totul altceva, Michaela canta ori de cate ori are ocazia. O face in cluburi, cu public, acolo unde este primita si, invariabil are succes.

Aceasta le-a marturisit prietenilor ei ca este pregatita sa se inscrie la "Vocea Romaniei" si ca nu are nicio problema cu faptul ca va fi nevoita sa treaca de preselectiii si de auditiile pe nevazute, mai scrie Cancan.ro.




Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni