Michel Kotcha, colaborare cu B.U.G. Mafia. Cum suna piesa "Bani, Bani, Bani" - VIDEO

Michel Kotcha, colaborare cu B.U.G. Mafia. Cum suna piesa "Bani, Bani, Bani" - VIDEO

B.U.G. Mafia un nou single, "Bani, Bani, Bani", videoclipul piesei putand fi vizionat pe canalul de pe YouTube al trupei. 

Muzica si productia piesei sunt semnate de Tataee, versurile sunt scrise de Uzzi, Caddillac si Tataee, iar refrenul este interpretat de Michel Kotcha.


Filmarile pentru "Bani, Bani, Bani" au durat 25 de ore, la realizarea videoclipului contribuind o echipa de productie de 54 de persoane. Rolul personajului principal ii apartine lui Andrei Runcanu, actrita Madalina Craiu jucand rolul iubitei acestuia.

Productia executiva a clipului fost realizata de Tatatee, Alin Surdu - vechi colaborator al trupei - semnand regia, imaginea si montajul. Ideea care a stat la baza videoclipului a fost propusa de Uzzi, scenariul fiind scris apoi de cei trei membri ai trupei.


B.U.G. Mafia: "Ne-am dorit un videoclip care sa vorbeasca de la sine si sa exprime cat mai clar mesajul noului single. Viata e o fuga continua dupa bani, indiferent de cine esti, de unde esti sau de cati ani ai. Banii ar trebui sa fie un mijloc, nu un scop. De cele mai multe ori alegem sa intram in aceasta cursa, in loc sa ne concentram pe lucrurile care conteaza cu adevarat."

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni