• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Miercuri, Las Fierbinti, Atletico Textila si Jocuri de celebritate aduc comedia si distractia in casele romanilor!

Miercuri, Las Fierbinti, Atletico Textila si Jocuri de celebritate aduc comedia si distractia in casele romanilor!

Miercuri, Las Fierbinti, Atletico Textila si Jocuri de celebritate aduc comedia si distractia in casele romanilor!

Miercuri, de la 20:30, telespectatorii vor fi cu ochii in patru pentru a gasi spionii din Las Fierbinti, in Atletico Textila echipa se muta in sala de fitness, iar in Jocuri de celebritate se rade in cea mai galagioasa sufragerie din Romania!

Maine, la 20:30, ajung spionii in Las Fierbinti!

Primarul Vasile afla o informatie extrem de valoroasa maine, de la 20:30: in Fierbinti sunt spioni! Dupa ce isi face griji ca toate activitatile ilicite i-ar putea fi descoperite, Vasile apeleaza la Bobita si, dupa ce se asigura ca este de incredere, ii face o confidenta: „De-aia nu merge tara asta, ca oamenii nu-si vad de treburile lor! Nu mai poti sa furi un sac cu ciment, o caruta de lemne, ca se trezeste cate unul sa dea cu subsemnatul.”. In timp ce Vasile incearca sa descopere cine este securistul, Branzoi este pregatit sa ii declare razboi lui Ardiles, despre care crede ca i-a furat gainile. Robi nu il poate ajuta pe Branzoi cu un raport oficial, pentru ca nu are semnalmentele gainilor si nici alte dovezi, iar concluzia politistului este una simpla: „Uneori, hotii mai si scapa!”.

Echipa Atletico Textila e nevoita sa renunte la stadion!

De la 21:30, Pompiliu (Florin Calinescu) le da o veste „minunata” celor din Atletico Textila: echipa de fotbal isi muta sediul in sala de fitness, pentru ca el a inchiriat stadionul vecinilor care vor sa faca gratare la iarba verde! In multimea de aparate de forta, Costelus este in mare pericol sa se accidenteze (din nou), iar Bogdan Stelea are o haltera deosebita: pe Vladut! Raluca este si ea preocupata, insa nu de fotbal sau de administrarea echipei, ci sa il faca gelos pe Nea Gica, iar amantul pe care il mituieste sa ii intre in joc este Adita.


Connect-R, Oana Sarbu, Feli si Doru Todorut vin la Jocuri de celebritate, de la 22:30!

Maine seara, de la 22:30, telespectatorii sunt invitati la Jocuri de celebritate, pentru a vedea cum se descurca Connect-R, Oana Sarbu, Feli si Doru Todorut la probele pregatite de Mihai Bobonete. Oana Sarbu si Connect-R, alaturi de invitatul lor, fac echipa cu Paul Ipate, iar pe canapeaua opusa, Octavian Strunila ii are alaturi pe Feli, Doru Todorut si invitatul lor. Pentru ce lupta ce doi invitati si cine va reusi sa ii ia banii lui Bobonete, ramane de vazut numai la Pro TV.


Miercuri seara, Las Fierbinti, Atletico Textila si Jocuri de celebritate aduc comedia si distractia in casele telespectatorilor!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni