Mihai Bobonete a inventat bila de energie la Vocea Romaniei Junior!

Mihai Bobonete a inventat bila de energie la Vocea Romaniei Junior!

Din 26 februarie, in fiecare duminica, de la 20:30, Mihai Bobonete le aduce zambete si incredere tuturor micilor concurenti de la Vocea Romaniei Junior!

Iar misiunea lui Bobo si a magicianului Robert Tudor nu este una deloc simpla: Robert va fi alaturi de cei mici inainte ca acestia sa intre pe scena si ii va incuraja, iar Mihai Bobonete va sta alaturi de sustinatorii acestora si impreuna vor astepta concurentii, fericiti sau tristi, sa revina in culise. Insa un lucru este clar! Mihai Bobonete va reusi sa ii inveseleasca si pe cei mai tristi copii si parinti, cu umorul si carisma sale inconfundabile!

Pentru Mihai Bobonete, Vocea Romaniei Junior reprezinta o experienta extrem de placuta si spune despre implicarea lui in emisiune: ”Rolul meu de prezentator este unul destul de ingrat, tinand cont ca am si eu doi copii acasa. Dar am incercat sa fiu cat mai echidistant fata de concurenti, pentru ca toti copiii au venit aici sa castige, iar parintii lor ii vedeau pe toti castigatori. La mine a fost putin mai dificil, pentru ca eu am stat in camera unde trebuia sa astept copiii la iesirea de pe scena. Cei care se intorceau victoriosi, adica intorceau minim un scaun si erau in echipa unuia dintre antrenori, erau fericiti, si parintii lor la fel. Probleme au fost atunci cand antrenorii nu apasau niciun buton, parintii lor fiind convinsi ca cei mici vor intoarce scaunele. Au fost momente destul de dificile. Doar ca atunci cand am acceptat sa ma implic in acest proiect, am zis un singur lucru: nu vreau sa plece nimeni fara sa zambeasca. Indiferent de ce se intampla acolo, vreau sa plece toti zambind! Si eu zic ca m-am descurcat. Am ras, am plans cu ei.”.

La filmarile Vocea Romaniei Junior au avut loc si foarte multe momente amuzante, cei doi prezentatori s-au imprietenit cu copiii si, impreuna cu cei mici, au inventat lucruri pentru a-i incuraja si a le alunga emotiile. Despre cum s-au descurcat in culise, Mihai Bobonete continua: ”Am inventat bila de energie care intoarce antrenorul, o sa vedeti. Adica se plamadeste in manutele copilului, se arunca in ecran la mine si se intoarce scaunul. Ei trebuiau sa plece zambind. Magicianul Robert Tudor ii sustinea inainte sa intre pe scena, le facea magii si se distrau impreuna. Si ii vedeam ca intra plini de viata, nu puteam sa-i las sa plece de la mine plangand. Si atunci a fost asa, iar eu si Robert ne-am completat destul de bine.”.

In numai cinci zile, fiecare duminica seara va fi dedicata vocilor noii generatii, care vor da totul pe scena si vor crea un show formidabil, impreuna cu cei trei antrenori, Andra, Marius Moga si INNA, si gazdele Vocea Romaniei Junior, Mihai Bobonete si magicianul Robert Tudor!

Vocea Romaniei Junior – Vocea te face mare!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni