• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Din 1 martie, tara o arde pe comedie! Mihai Bobonete si-a lasat mustata pentru rolul din “Las Fierbinti”: FOTO

Din 1 martie, tara o arde pe comedie! Mihai Bobonete si-a lasat mustata pentru rolul din “Las Fierbinti”: FOTO

<span style="color:#f00;">Din 1 martie, tara o arde pe comedie! </span>Mihai Bobonete si-a lasat mustata pentru rolul din “Las Fierbinti”: FOTO

Mihai Bobonete va fi incepind din 1 Martie, Bobita, nimeni altul decit circiumarul satului “Las Fierbinti”. Pentru rolul din serialul care va fi difuzat la ProTV, in fiecare joi seara de la 20.30, Mihai Bobonete nu a fost nevoit sa slabeasca sau sa se ingrase, insa a trebuit sa faca totusi un compromis: sa-si lase mustata!

Chiar daca acest lucru nu prea fost pe placul fiului sau. “Dinti falsi nu mi-am pus pentru acest rol pentru ca a fost mai apreciata gaura mea dintre masele decat un surplus de dinti - povesteste cu umor actorul -  in schimb a trebuit sa port mustata cateva luni bune si m-a cam tras fiu-meu de ea cam in fiecare seara inainte sa adoarma”, spune Mihai Bobonete. Actorul marturiseste ca abia astepta sa-si dea mustata jos, astfel ca, imediat dupa ce s-au incheiat filmarile la serial a revenit la look-ul sau obinuit.

Vezi primul episod din LAS FIERBINTI exclusiv pe voyo.ro!


Mihai Bobonete ii da viata in serialului “Las Fierbinti” lui Bobita, un personaj care trece, in general, drept un satean cumsecade. “Bobita este personajul meu si e carciumarul satului. Tipul e un fel de haiduc modern, adica daca aia vechi luau de la bogati si dadeau la saraci, asta ia si de la bogati si de la saraci pentru el!" – spune Mihai Bobonete despre personajul sau din “Las Fierbinti”.

E prieten cu Giani (Costi Dita), iar impreuna fac un cuplu special in Las Fierbinti si as putea spune ca sunt un fel de interlopi rurali la nivel micro – scuze, dar ma bufneste rasul cand ma gandesc la ei si la ceea ce o sa vedeti in primele episoade!” – povesteste actorul amuzat. “Sunt personaje pe care telespectatorul o sa le indrageasca din prima pentru ca au carne si sunt atat de reale pentru zilele noastre, iar totul se concretizeaza intr-o comedie cum n-ati mai vazut pana acum.”, promite actorul de la ProTv.

Pe linga rolul din serialul „Las Fierbinti”, actorul poate fi urmarit si in fiecare zi de miercuri, in „Serviciul Roman de Comedie”, care revine la ProTv din 29 februarie, de la 20.30.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni