• PRO TV
  • Mihai Bobonete si Catalin Neamtu la Serviciul Roman de Comedie

Mihai Bobonete si Catalin Neamtu la Serviciul Roman de Comedie

Mihai Bobonete si Catalin Neamtu la Serviciul Roman de Comedie

Gasca umoristilor de la Pro Tv se mareste odata cu noul sezon ce va incepe luna viitoare.

Dupa ce Monica Anghel a reluat colaborarea cu Toni Grecu, “Serviciul Roman de Comedie” are agenti noi, pe care telespectatorii Pro Tv ii vor vedea din aceasta toamna in actiune in Casa PROporului: Mihai Bobonete si Catalin Neamtu

”Pe Mihai Bobonete il urmaresc de mai multa vreme”, recunoaste Toni Grecu, ”iar impreuna cu Catalin Neamtu va face echipa la numere improvizate, la happening-uri si interviuri pe tema data, fara text scris. Aceasta este o alta directie noua pe care o abordam din acest sezon la ”Serviciul Roman de Comedie.”

Doi dintre cei mai buni actori de stand-up comedy din tara, Bobonete si Neamtu au misiunea de a pune umarul la cel mai tare raport pe comedie. ”Pentru mine SRC este urmatorul pas in cariera”, recunoaste Mihai Bobnonete, ”este cel mai potrivit loc pentru mine. Vin in echipa odata cu Monica Anghel si Catalin Neamtu, care este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei si un vechi coleg de comedie. Din echipa lui Toni am mai lucrat cu Natanticu si Postelnicu, iar Gicu (Gojira) e de la mine de la tara”, spune Bobonete, bucuros de noul proiect in care este implicat.

Toni Grecu mai dezvaluie ca Mihai Bobonete va avea la ”Serviciul Roman de Comedie” si rolul de sot al Monicai Anghel intr-o rubrica noua. ”Cred ca va iesi comedie adevarata. Si surprizele vor continua. Din octombrie pe Pro Tv va invitam la un nou sezon de divertisment maximal cu ”Serviciul Roman de Comedie”: ras pentru toata tara”, a incheiat Toni Grecu.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni