Mihai Bobonete si magicianul Robert Tudor vorbesc despre experienta concurentilor de la Vocea Romaniei Junior!

Mihai Bobonete si magicianul Robert Tudor vorbesc despre experienta concurentilor de la Vocea Romaniei Junior!

Mihai Bobonete si magicianul Robert Tudor sunt pregatiti sa-i faca pe copii, dar si pe parintii acestora, sa zambeasca si sa se bucure de fiecare experienta din viata! 

Duminica, cei doi prezentatori vor aduce distractia in culisele show-ului Vocea Romaniei Junior si ii vor incanta pe romani cu glume, magii si foarte mullta voie buna. Bobo si Robert au fost impresionati la filmari de modul in care antrenorii au lucrat cu cei mici, de colaborarea incredibila a acestora, dar si de cum vietile concurentilor se pot schimba datorita talentului lor urias. 

Micutii concurenti, incantati sa lucreze cu Andra, Moga si INNA

Mihai Bobonete a fost cel care a analizat tot ce se intampla pe scena, dar si in spatele ei. Dupa ce a asistat la filmari si la repetitiile antrenorilor cu micutii concurenti, a concluzionat ca ”Toti copiii vorbesc foarte frumos si de INNA, si de Andra, si de Moga si sunt foarte incantati de colaborarea asta. Noi nu am avut posibilitatea asta. Eu nu am trait cu vedete contemporane atat de expuse. Era timpul ala de pana-n revolutie si nu credeam ca vedetele de atunci ar putea fi atinse. Dar acum, sa stii ca Moga e unul dintre cei mai tari compozitori,  INNA e artist international sau sa fii in echipa Andrei… sa te invete sa canti pentru un concurs, cred ca pentru ei e o experienta pe care nu o vor uita toata viata.”

Andra a ajutat o concurenta care a ramas fara voce

Participarea la Vocea Romaniei Junior este o provocare chiar si pentru cei mai buni concurenti, care isi exerseaza deja vocile si traiesc cu pasiune fiecare moment pe scena. Insa repetitiile si dorinta de a trece mai departe si de a impresiona publicul din Romania poate face ca unii dintre concurenti sa aiba probleme cu vocea. Bobo povesteste despre o concurenta din echipa Andrei, care a avut o recuperare pe care el nu a reusit sa o inteleaga.

”La filmari, am vazut chestii la care nu ma asteptam. De exemplu, am vazut o fetita din echipa Andrei care si-a pierdut vocea pe scena si la o saptamana dupa era refacuta complet si nu-mi explicam. In capul meu, e la modul asta: pai daca-s racit, eu stau la pat doua saptamani. Deci, copilul era ca nou. Si ma gandesc ca asta doar prin tehnicile pe care Andra le-a avut si asa mai departe. Stiu foarte bine ce au de facut!”, a spus el.

Magicianul Robert Tudor vorbeste despre copilarie si sansa pe care o au concurentii Vocea Romaniei Junior

Magicianul Robert Tudor isi aduce aminte de copilarie, de oportunitatile pe care viata i le-a oferit si de ascensiunea lui in cariera: ”As vrea ca acesti micuti sa priveasca experienta Vocea Romaniei Junior asa cum eu am privit marea oportunitate de la Romanii au talent. Am venit de la tara, dintr-o familie de oameni simpli, am crescut fara tata de la varsta de 7 ani si, chiar daca nu am castigat competitia, am castigat enorm, pentru ca am ales sa particip, iar acum ma cunosc milioane de oameni. Viata iti ofera numeroase oportunitati si ceea ce a contat in toate experientele mele a fost perseverenta. Copiii care s-au inscris la Vocea Romaniei Junior sunt extrem de norocosi, deoarece lucreaza cu adevarati profesionisti in domeniu, cu trei antrenori cu experienta, pe care o lume intreaga ii apreciaza. Nu doar ca invata impreuna si lucreaza foarte mult, dar se si distreaza si sunt foarte buni prieteni.”.

Incepand de duminica, 26 februarie, de la 20:30, trei antrenori plini de energie, Andra, Marius Moga si INNA, doi prezentatori pusi pe glume, Mihai Bobonete si Robert Tudor, si zeci de concurenti extrem de talentati vor crea un show memorabil la Vocea Romaniei Junior!

Vocea Romaniei Junior - Vocea te face mare! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni