• Emisiuni
  • Vocea României
  • Mihai Chitu a sustinut concurentii noului sezon Vocea Romaniei la auditiile pe nevazute 

Mihai Chitu a sustinut concurentii noului sezon Vocea Romaniei la auditiile pe nevazute 

Mihai Chitu a sustinut concurentii noului sezon Vocea Romaniei la auditiile pe nevazute 

Castigatorul sezonului trecut de la Vocea Romaniei, Mihai Chitu, a venit in noul platou al emisiunii pentru a sustine concurentii si a simti din nou fiorii celei mai mari competitii a vocilor din Romania. 

Mihai a ramas strans legat de aceasta perioada a vietii lui, retraind momentele petrecute alaturi de echipa de la Vocea Romaniei. Tocmai din acest motiv, a profitat de ocazie pentru a veni in vizita inca de la primele filmari ale auditiilor pe nevazute si a resimti emotia emisiunii: “Sunt voci foarte bune, din cate observ. Va fi o competitie foarte grea si spectaculoasa, abia astept sa inceapa!”.

 

"Vocea Romaniei" revine cu un nou sezon, din 19 septembrie, la ProTV!

 

De data aceasta, pe scaunul din public si nu in zona de asteptare, Mihai a declarat:  “Ma simt de parca ar trebui sa urc acum pe scena! Am mari emotii!”.  Din momentul in care a pasit in platou, Mihai a fost impresionat de noul decor si jocurile de lumini: “Doar cand pasesti aici te cuprind fiorii, nici nu vreau sa ma gandesc cum e sa fii acum pe scena”.

 

 

Participarea la Vocea Romaniei si castigarea marelui trofeu i-au adus lui Mihai recunoasterea profesionala. Dovada sta lansarea de curand a primului sau videoclip pentru piesa "Tot ce vreau", care a reusit sa depaseasca un milion de vizualizari pe Youtube.

 

Noul sezon Vocea Romaniei va fi difuzat in fiecare vineri de la 20:30, incepand cu 19 septembrie si promite un show de exceptie, garantat de cea mai buna echipa de antrenori din Romania - Loredana, Marius Moga, Smiley si Tudor Chirila, alaturi de carismaticul prezentator Pavel Bartos, intr-un decor nou, impresionant, cu un spectacol senzational de lumini si sunet si cele mai bune voci din Romania.  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni