• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Ei sunt cea mai buna trupa de post! Pavel Bartos le-a facut concurenta cu niste carnati: "Acum, gura ta miroase a hituri!"

Ei sunt cea mai buna trupa de post! Pavel Bartos le-a facut concurenta cu niste carnati: "Acum, gura ta miroase a hituri!"

Ei sunt cea mai buna trupa de post! Pavel Bartos le-a facut concurenta cu niste carnati: <span style="color:#f00;">"Acum, gura ta miroase a hituri!"</span>

Vezi show-ul Romanii au talent integral pe voyo.ro.

Dupa ce trupa Minestrone a cantat, Pavel Bartos a tinut sa le faca un pic de concurenta si a adus din culise un castron cu carnati si branza, pe care le-a “acordat”, iar Smiley ii tinea microfonul: “Acum, cand vorbim, miroase a piese, a hituri, pe-aici!” a glumit prezentatorul.







Andi le-a spus celor de la Minestrone ca sunt “cea mai potrivita formatie de post”, dar Mihai Petre le-a spus verde-n fata: “E inedit numarul vostru, dar nu face indeajuns spectacol incat sa ajunga in finala!”. 



Simpaticii membri ai trupei Minestrone venisera mai mult din curiozitate la preselectiile “Romanii au talent: nu se asteptau ca juriul sa spuna DA, sa mearga mai departe si aveau si o multime de emotii cand au urcat pe scena.

Instrumentele lor – dintre cele mai inedite: morcovi, varza pe razatoare, dovleci si pere.



Ai chef de-un film misto si nu stii la ce sa te uiti? Si noua ni se intampla mereu! Devino fan voyo pe FACEBOOK si primesti direct in newsfeed recomandari cum iti place tie. Ne ocupam noi! :) 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni