Miranda din "Totul despre sex", la 47 de ani. Cynthia Nixon a terminat filmarile la o noua pelicula: FOTO

28 Aprilie 2013, 10:06

Miranda din  Totul despre sex , la 47 de ani. Cynthia Nixon a terminat filmarile la o noua pelicula: FOTO
Citeste mai mult despre: totul despre sex, Cynthia Nixon,
Actrita Cynthia Nixon, celebra gratie personajului Miranda Hobbes din franciza "Totul despre sex", a implinit in luna aprilie 47 de ani, ea urmand sa apara in acest an intr-un film despre viata si cariera poetei americane Emily Dickinson.

Cynthia Nixon a debutat in cinema la 12 ani, printre filmele de la inceputul carierei fiind "Little Darlings" (1980),  "Prince of the City " (1981), "Amadeus", de Milos Forman (1984) sau "O.C. and Stiggs" de Robert Altman (1985).

Astazi, de la 23:30, afli "Totul despre sex", la ProTV. Un film pe care nu trebuie sa il ratezi.

Rolul care i-a adus celebritatea este cel al Mirandei Hobbs din serialul "Totul despre sex", care a devenit un fenomen mondial.

Seria prezinta viata a patru prietene, care isi construiesc o cariera, dar sunt si in cautarea unei vieti sentimentale, in Manhattan. Serialul are la baza cartea cu acelasi nume de Candace Bushnell, alcatuita din editorialele sale publicate in ziarul New York Observer.

Cynthia Nixon a jucat rolul Mirandei intre 1998 si 2004 in serialul TV.

Dupa succesul inregistrat de serial, producatorii au decis sa lanseze doua filme de lungmetraj care sa continue povestile celor patru protagoniste.

In mai 2012, actrita Cynthia Nixon s-a casatorit cu partenera ei de viata, Christine Marinoni. Cele doua au un baietel, Max Ellington Nixon-Marinoni, nascut de Christine Marinoni in februarie 2011.

Cynthia Nixon mai are doi copii - Samantha, in varsta de 16 ani, si Charles Ezekiel, in varsta de 10 ani - cu fostul sau iubit, Danny Mozes, un profesor de limba engleza cu care a avut o relatie din 1988 pana in 2003.

In curand, actrita va putea fi vazuta in filmul "A Quiet Passion", inspirat de viata si cariera poetei americane Emily Dickinson, care se afla in post-productie. Regizorul britanic Terence Davies a declarat ca a scris scenariul pentru acest film gandindu-se la Cynthia Nixon.

Vezi episoade in intregime pe