Modelul care a decis sa spulbere mitul imaginilor perfecte de pe Instagram. A avut curajul sa le arate tuturor adevarul

31 Iulie 2017, 09:48

Modelul care a decis sa spulbere mitul imaginilor perfecte de pe Instagram. A avut curajul sa le arate tuturor adevarul
Citeste mai mult despre: model, imagini, Instagram, mit, perfect,
Desi suntem constienti de faptul ca majoritatea fotografiilor prezente in revistele glossy sau publicate pe retelele de socializare sunt prelucrate in Photoshop, uneori avem tendinta de a tanji dupa acest ideal de frumusete.

Din dorinta de a demonta un mit, Imre Çeçen a decis sa le dezvaluie tuturor adevarul despre imaginile sexy publicate pe Instagram. Imre are peste 314 000 de followeri pe Instagram si este considerata un etalon de frumusete. Cu toate acestea, tanara considera ca femeile trebuie sa isi iubeasca corpul, indiferent de defectele sale. 

Convinsa ca pe retelele de socializare "se vand" iluzii, Imre si-a transformat contul de Instagram intr-un adevarat manifest pentru frumusetea naturala. Modelul a inceput sa publice fotografii care ilusteaza cat de usor poate fi influentata perceptia oamenilor folosind doar posturi si lumini potrivite. 

Citeste si: Poate parea o poza normala la plaja, dar adevarul este cu totul altul. Ce ascunde de fapt aceasta femeie din imagine

Pentru a le incuraja pe femei sa isi aprecieze corpul si sa aiba mai multa incredere in propriile forte, Imre publica pe contul sau si materiale video surprinse in sala de sport. Antrenamentele au ajutat-o pe tanara sa fie mai increzatoare si mai sigura pe sine.

Urmarind postarile sale de pe Instagram, numeroase fete au gasit o sursa de inspiratie, dar si o solutie pentru problemele legate de propria persoana. 


Vezi episoade in intregime pe