• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Momentul de inspiratie filosofica a lui Celentano a fost urmarit joi de aproape 2.7 milioane de romani!

Momentul de inspiratie filosofica a lui Celentano a fost urmarit joi de aproape 2.7 milioane de romani!

Momentul de inspiratie filosofica a lui Celentano a fost urmarit joi de aproape 2.7 milioane de romani!

Aseara, Celentano a avut un moment de inspiratie filosofica si milioane de romani au urmarit dialogul halucinant dintre el si Giani. 

Revoltat de faptul ca cel mai bun prieten a lui Bobita nu-l respecta, fierbinteanul a tinut sa-i atraga atentia intr-un mod aparte: ”Giani, eu de mult voiam sa-ti spun ceva. Tu nu prea ma respecti pe mine, ma! Si exista riscul, daca tu nu ma respecti pe mine, nici eu nu ma respect pe tine”, i-a spus Celentano consateanului sau.

Joi seara, Las Fierbinti a fost lider de audienta pe toate segmentele de public. Aproape 2.7 milioane de romani, de la nivel national, au urmarit peripetiile personajelor, iar in minutul de aur de la ora 21:32, aproape 3.1 milioane de telespectatori se uitau la PRO TV. Serialul a inregistrat 13.8 puncte de rating si 33% share pe segmentul de public comercial, format din persoane cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, in timp ce televiziunea de pe locul doi avea 6.3 puncte de rating si 15.2% share. 

Comedia continua si saptamana viitoare cu alte doua episoade in care Bobita, Firicel, Celentano, Gianina, Aspirina si toate celelalte personaje isi vor continua aventurile in Fierbinti. 

Tara o arde pe comedie in fiecare marti si joi, de la 20:30, la PRO TV.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni