• PRO TV
  • Monica a intrat cu politia la Izvorani sa-si ia fetita

Monica a intrat cu politia la Izvorani sa-si ia fetita

Monica a intrat cu politia la Izvorani sa-si ia fetita

Vineri, la 15:20, dupa doua ore in care a stat in fata portii, Monica Columbeanu a intrat cu forta la Izvorani, insotita de Politie.

Doua ore a incercat executorul judecatoresc sa-l convinga cu vorba buna pe Irinel sa-i dea fetita Monicai – ceea ce ar fi fost mult mai bine pentru copil – dar acesta a refuzat, pe motiv ca nu vrea sa-i dea voie Monicai sa intre in casa lui - "Nu ma opun sa ii dau copilul, dar nu ii permit Monicai sa intre in aceasta casa", ar fi spus domnul Columbeanu.

Pana la urma, in fata a zeci de jurnalisti, executorul judecatoresc a dat ordin sa fie sparta poarta. Dupa spusele avocatului Monicai Columbeanu, fetita a fost extrem de bucuroasa cand si-a vazut mama si i-a sarit in brate. Irinel a incercat sa ascunda fetita, nu ii pregatise niciun fel de bagaj, a declarat avocatul Monicai, iar unele surse sustin ca Irina Columbeanu nu prezenta urme de rubeola.

Conform reporterului Stirilor Protv, Ovidiu Oanta, care a fost astazi toata ziua la Izvorani si care a intrat in direct la Happy Hour, a existat un moment in care fetita ar fi spus ca Eu nu vreau sa merg la mami”.

Monica are sanse mari sa obtina custodia definitiva a copilului, a spus doamna avocat Mihaela Olaru, invitata la Happy Hour, daca ii va permite lui Irinel Columbeanu sa isi viziteze fetita pana la incheierea procesului de divort.

Aceasta executie a fost un spectacol. E clar ca e un razboi personal intre ei, pacat ca la mijloc a fost un copil. Daca Monica e atat de desteapta incat sa-l lase pe Irinel sa aiba legaturi personale cu copilul, are toate sansele sa i se incredinteze fata ei. Sper ca ei sa fie un exemplu de Asa NU!”, a mai spus avocata.

VIDEO EXCLUSIV. Intalnirea Monicai cu Irina, in casa de la Izvorani

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni