Morris x Cabral lanseaza piesa "RuRumba (Jungle Beat)" - VIDEO

Morris x Cabral lanseaza piesa "RuRumba (Jungle Beat)" - VIDEO

Morris si Cabral lanseaza “RuRumba (Jungle Beat)”, alaturi de Cat Music. Videoclipul, in regia lui Bogdan Paun, se imbina cu sound-ul fresh si caldura verii si pune in scena o atmosfera de petrecere, cu vibe-uri dansante. 

“‘RuRumba’ este dans si distractie pe ritmuri exotice, fie ca esti la mare sau la munte, in masina sau la job, pe bicicleta sau in tramvai",  declara Morris.

“Reteta este foarte simpla: oprim timpul si calatorim spre o lume in care toate visele devin realitate! Asa ca fii pregatit de o experienta unica alaturi de cei 2 nebuni haiosi, pusi mereu pe glume si care dintr-o joaca, au intrat in studioul DeMoga, iar totul a prins viata, culoare, ritm si dans”, adauga Cabral.                                                      

Asadar, e momentul sa punem stop, sa uitam de stres, sa facem o gasca cat mai mare si sa strigam cu totii “RuRumbaaa Jungle Beat”.

Pana in prezent, Morris a lansat piese precum “Awela”, “Desire”, “Boca Linda”, “Till the Morning Light”, piese ce au cucerit atat publicul din tara, cat si cel de peste hotare. In urma cu trei luni, omul de televiziune si actorul Cabral a debutat in cariera muzicala cu piesa “Superman” (alaturi de Bogdan Bobocea).

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Ce spun românii?

Articole pentru emisiune Ce spun românii?

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni