• PRO TV
  • Narcisa Suciu a parasit Ferma vedetelor! Declaratiile ei, in exclusivitate, sambata, la Ferma dupa perdea

Narcisa Suciu a parasit Ferma vedetelor! Declaratiile ei, in exclusivitate, sambata, la Ferma dupa perdea

Narcisa Suciu a parasit Ferma vedetelor! Declaratiile ei, in exclusivitate, sambata, la Ferma dupa perdea

Duelul de ieri seara de la Ferma vedetelor a fost unul plin de tensiune si incarcat de sentimente mai putin placute! Echipele Rona Hartner – Daniel Iordachioaie si Narcisa Suciu – Dragos Mostenescu au luptat pana la sange pentru a continua lupta pentru marele premiul de 50.000 de euro. Astfel, Narcisa Suciu a fost eliminata de Rona intr-un duel plin de adrenalina, tensiune si determinare!

Ferma vedetelor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a reusit sa obtina la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, 9.4 puncte de rating si 26.7% share. Peste 1.5 milioane de telespectatori au urmarit duelul tensionat, iar in minutul de aur, de la 21:42, aproximativ 2.2 milioane de telespectatori au fost alaturi de concurenti. 

Dupa ce Cristi Mitrea, fermierul saptamanii, a ales sa o trimita pe Rona la duel si a inceput sa aprinda fitilele strategiilor intre concurenti, Rona a ales sa o ia la duel pe Narcisa Suciu, influentata de informatiile primite de la Mitrea. Chiar daca partenerul ei, Daniel Iordachioaie, a fost accidentat, Rona a ales sa mearga la un duel dublu pentru a o elimina pe Narcisa, care, din punctul ei de vedere, era regina fermei. 

Narcisa Suciu este invitata sambata aceasta la Ferma dupa perdea, pe PRO 2, de la 19:30, pentru a da detalii la cald despre parcursul ei in ferma, relatia cu concurentii si cu Rona si va raspunde in premiera la mesajele trimise de telespectatori! Imagini in exclusivitate vor fi prezentate de Andreea Ibacka si Octavian Strunila si vor fi intoarse pe toate partile de catre Narcisa si Mihaela Tatu, invitata de asemenea la Ferma dupa perdea!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni