• PRO TV
  • Nea Rata transforma vedetele in fermieri adevarati!

Nea Rata transforma vedetele in fermieri adevarati!

Nea Rata transforma vedetele in fermieri adevarati!

Ferma vedetelor se pregateste pentru cel de-al treilea sezon, care va aduce in fata telespectatorilor o serie de schimbari! Anul acesta cuplu este cuvantul cheie pentru ferma deoarece, de data aceasta, vedetele vor intra in aceasta provocare alaturi de oameni dragi. 

Monica Barladeanu este pregatita sa le tina piept fermierilor, dar si sa le fie alaturi in momentele grele. Singurul care a ramas acelasi este Nea Rata, cel ce pune vedetele la treaba de trei sezoane si le transforma in fermieri adevarati. 

Nea Rata, cel mai simpatic fermier, s-a pregatit intens pentru noul sezon si este gata sa mai preia o serie de vedete pe care sa le transforme in fermieri. 

Abia astept sa cunosc noile vedete! Mi-au trecut prin mana 36 de vedete in cele doua sezoane. Primii au fost mai aproape de titlul de fermieri, urmatorii au fost mai mult fermieri turisti, insa din vedetele din acest sezon imi propun sa scot fermieri 100%. Am mari emotii, cum am in fiecare sezon, pentru ca vin oamenii noi, cu personalitati diferite, unii mai muncitori, unii mai lenesi, sper sa fie putini lenesi, insa am mare incredere ca vor fi determinati si isi vor dori sa invete. Ma bucur mult ca vom fi in Romania si pamantul este generos cu noi aici. Le voi pregati multe sarcini noi si vom avea mult material la dispozitie pe care sa lucram! O sa fie tare frumos!”, a declarat Nea Rata. 

Noul sezon Ferma vedetelor isi propune sa se reintoarca la natura, la peisaje mioritice, la o viata simpla si plina de satisfactii, fara confortul lumii moderne, fara internet, telefoane mobile si fara nicio legatura cu lumea exterioara!

6 cupluri de vedete obisnuite cu stil de viata confortabil vor trebui sa convietuiasca intr-un spatiu mic, sa isi produca propria hrana si sa execute sarcinile date de Nea Rata. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni