• Emisiuni
  • La Măruță
  • Primele declaratii ale Biancai despre intreruperea de sarcina: "Sunt cuvinte printre lacrimi..." Ce spune roscata despre tot scandalul

Primele declaratii ale Biancai despre intreruperea de sarcina: "Sunt cuvinte printre lacrimi..." Ce spune roscata despre tot scandalul

Primele declaratii ale Biancai despre intreruperea de sarcina: "Sunt cuvinte printre lacrimi..." Ce spune roscata despre tot scandalul

Bianca a facut primele declaratii dupa ce s-a aflat ca a facut o intrerupere de sarcina in acest weekend. Prietenii ei virtuali au reactionat imediat ce au vazut mesajul de pe Facebook, o parte condamnand decizia luata de roscata, in timp ce altii si-au aratat sustinerea fata de Bianca.

"Fara dorinta de a vorbi sau de a raspunde unor acuzatii nefondate, precum si dreptul de a fi ascultata asist in ultima perioada (o luna) siderata la monologul unor emisiuni prin vocea invitatilor sai care ma judeca, ma condamna, ma acuza, imi adreseaza cuvinte umilitoare, expresii defaimatoare si care ma denigreaza fara scrupule in mod constant. Toate aceste lucruri intamplandu-se fara ca eu sa fi alimentat in vreun fel aceasta campanie de " ura nejustificata" a unor oameni care nu ma cunosc, dar care fac afirmatii nefondate la adresa mea. Mama mea nu are de ce sa fie supusa unor astfel de situatii, tata ma suna plangand si neintelegand, sora mea adoarme cu mine la telefon... familia mea sufera...ce v-au facut oamenii astia? Ce v-am facut eu sa le faceti asta? Este ILEGAL si INUMAN tot ce se intampla! Sunt cuvinte printre lacrimi... care, cu siguranta nu conteaza! Sper sa conteze si sa functioneze legea!", a scris Bianca pe Facebook.

Cu cateva ore inainte sa se afle despre intreruperea de sarcina pe care roscata a facut-o pe 26 octombrie, la o clinica din Bucuresti, ea a publicat un mesaj emotionant, alaturi de o fotografie in care apare alaturi de catelul ei.

"Neconditionat. Inima mica si nevinovata care iubeste Neconditionat", a scris sotia lui Victor Slav in descrierea fotografiei de mai jos.



Este posibil ca Bianca sa fi fost deja insarcinata la nunta. "Imi doresc copii! Sunt fericita!", au fost cuvintele ei imediat dupa ce s-a casatorit cu Victor Slav.

La sfarsitul saptamanii trecute, roscata vorbea deja despre "alte prioritati".

"Nu sunt insarcinata, am alte prioritati. Daca s-ar intampla asta, as tine secret", declara Bianca Dragusanu in urma cu numai cateva zile la un eveniment monden la care a participat fara Victor Slav si fara verigheta.

Sambata, roscata a mers la o clinica privata, pentru a face intrerupere de sarcina. Alaturi i-a stat tot timpul, ca si in cazul interventiei de la Budapesta, sotul ei.

Interesant este, insa, ca cei doi nu s-au tinut de mana si nu si-au vorbit deloc.

Imbracata in negru din cap pana in picioare si cu ochii acoperiti de ochelari fumurii, Bianca a sperat sa treaca neobservata.

A fost internata intr-o rezerva speciala, timp de doua ore, cat s-a realizat interventia. Dupa terminarea operatiei, Bianca a achitat suma de 700 de lei.

Gestul ei a starnit instantaneu numeroase speculatii. In timp ce unii cred ca acesta este semnul unui iminent divort, altii sustin ca starea de sanatate nu ii permit roscatei sa devina mama.

Mai mult decat atat, cand s-a operat la picioare in Ungaria, Bianca a suferit o anestezie totala, care i-ar fi daunat fatului.

Decizia Biancai Slav de a face intrerupere de sarcina a socat showbizul. Daca aceasta hotarare a insemnat un cutremur si in relatia de cuplu a lui Victor Slav si a Biancai si ce amanunte surprinzatoare stau in spatele acestei decizii afli marti, "La Maruta".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni