Nebunie curata la "Romanii au talent". Dansul lor a atras o furtuna de aplauze: VIDEO

Nebunie curata la "Romanii au talent". Dansul lor a atras o furtuna de aplauze: VIDEO

Show-ul este integral pe voyo.ro.

Aparitia cuminte a gemenilor Alex si Cata nu a tradat niciun pic surpriza pe care o pregatisera: pe scena li s-au alaturat alti dansatori, “cata frunza, cata iarba”, cum a spus Bartos, iar reprezentatia de street-dance oferita a atras dupa sine o furtuna de aplauze.

Cel mai miscat dintre jurati a fost Mihai Petre, bucuros ca si-a putut revedea favoritul – Sorin, un pusti care “evolueaza, arata foarte bine si ii vad un viitor extraordinar in dans”.

Aflati la a doua participare la “Romanii au talent”, dansatorii au aratat nu doar mai mult, “ci si mai bine”, dupa cum a tinut sa sublinieze Andi, reusind sa treaca in urmatoarea faza a concursului.

"Ce surpriza frumoasa, ce surpriza. Momentul foarte bine gandit de la bun inceput", a declarat Andra.

"Doamne, ce m-am bucurat cand l-am vazut pe Sorin, e unul dintre favoritii mei de la 'Romanii au talent' si astazi m-am bucurat sa vad ca evolueaza, munceste, arata foarte bine si eu ii vad un viitor extraordinar in dans", a spus Mihai Petre dupa ce s-a reintalnit cu un fost concurent.

"Bai, nebunie curata. Dupa ce v-am vazut anul trecut, nu am crezut ca aveti ce sa ne mai aratati. Normal ca ne-ati aratat mai mult, dar ne-ati aratat si mai bine", a fost de parere Andi Moisescu.

Show-ul este ACUM integral pe Voyo.ro.



VEZI AICI CE TALENT TE FACE PE TINE EROU! 

Smiley si Pavel Bartos iti spun ce talent special ai, iar prietenii tai te trimit la urmatorul show LIVE "Romanii au talent".

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni