• Emisiuni
  • La Măruță
  • Nicoleta Luciu a crezut ca si-a acoperit bustul, dar nu a fost deloc asa. Cat de mult s-a vazut la nunta Biancai si a lui Victor Slav

Nicoleta Luciu a crezut ca si-a acoperit bustul, dar nu a fost deloc asa. Cat de mult s-a vazut la nunta Biancai si a lui Victor Slav

Nicoleta Luciu a crezut ca si-a acoperit bustul, dar nu a fost deloc asa. Cat de mult s-a vazut la nunta Biancai si a lui Victor Slav

Nasa "de suflet" a Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav a avut o aparitie de neuitat la nunta.

Nicoleta Luciu a purtat o rochie fara decolteu, insa bustul lasat liber pe dedesubt a facut deliciul tuturor la petrecere.

Bruneta a venit ca vantul si ca gandul de la Miercurea Ciuc, acolo unde ea si sotul ei au nasit un copilas. Inca un motiv de emotii pentru Bianca Dragusanu, care a stat cu sufletul la gura pana cand cei doi si-au facut aparitia.


De cealalta parte, Nicoleta s-a declarat incantata de tinuta finei neoficiale: "Parca ar fi creat ea rochia. I se potriveste perfect", a exclamat ea cand a vazut-o pe Bianca.




Cu numai cateva zile inainte de nunta, Nicoleta Luciu si sotul ei au anuntat ca nu vor putea sa-i cunune pe Bianca si Victor Slav.

"Am aflat ca dupa legile ortodoxe un cuplu catolic nu are cum sa cunune un cuplu ortodox. Toata lumea a  fost entuziasmata cu pregatirea nuntii, incat nimeni nu s-a gandit la acest detaliu. Prin urmare, eu si Zsolt nu-i vom mai putea cununa pe Bianca si Victor Slav, dar in sufletul nostru vor ramane finii nostri si noi asa ii vom considera", a spus Nicoleta.

Bianca si Victor stabilisera ca vor avea doua perechi de nasi la nunta de pe 29 septembrie, dintre care una formata din perechea Nicoleta Luciu - Zsolt Csergo, iar cea de-a doua - un cuplu din Deva, buni prieteni cu mirii.

Citeste si:

Ruby, cu posteriorul cat al lui Kim Kardashian. Iluzia optica pe care nimeni nu a observat-o la prima vedere - FOTO

 

Nicki Minaj, imposibil de recunoscut. Cum arata vedeta inainte sa isi faca operatii estetice la fata - FOTO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni