• PRO TV
  • Nicoleta Luciu: "Cand am aflat ca am tripleti, m-am bucurat doar pe jumatate!" VIDEO

Nicoleta Luciu: "Cand am aflat ca am tripleti, m-am bucurat doar pe jumatate!" VIDEO

Nicoleta Luciu: "Cand am aflat ca am tripleti, m-am bucurat doar pe jumatate!" VIDEO

Frumoasa Nicoleta Luciu, insarcinata cu tripleti, a tinut in secret aceasta veste senzationala, deoarece a vrut sa fie sigura ca sarcina decurge cum trebuie, mai ales ca anul trecut a pierdut o sarcina pe cand fatul avea noua saptamani, a dezvaluit artista la "Happy Hour", luni, 16 mai.

“Pana la trei luni am tinut numai pentru mine, sora mea a aflat la ecografie ca si Zsolt care a aflat ca va fi de trei ori tatic. Mi-era teama ca unul dintre copii sa nu se dezvolte”, justifica Nicoleta faptul ca nu a divulgat mai devreme faptul ca va fi mamica de tripleti.

“Am incercat o stimulare ovariana. Ma asteptam sa fiu insarcinata, insa nicidecum sa fie trei”, a dezvaluit Nicoleta Luciu.
S-a tinut evidenta ovulatiei prin ecografie si apoi Nicoleta si Zsolt s-au pus pe treaba. “In primul rand doamna doctar s-a socat, pe urma m-am socat eu, ma gandeam ca nu poate fi adevarat”, spune Nicoleta despre momentul cand a aflat ca este insarcinata cu tripleti.

“Mi-a fost foarte, foarte rau. N-am crezut ca imi poate fi asa de rau. Saptamana viitoare o sa aflam si sexul copiilor. De la saptamana 23-24 trebuie sa stau in pat”, a dezvaluit Nicoleta.

Nicoleta are incredere in medicii din Romania, asa ca va naste aici, nu in strainatate. Ea o sa incerce sa isi alapteze bebelusii, care probabil, cum se intampla in cazul tripletilor, se vor naste prematur.

“Imi doresc numai baieti, dar ma gandesc si la sufletul lui Zsolt asa ca poate sa fie si o fata”, spune Nicoleta care a mai marturisit ca va fi ajutata si de Zsolt junior.

Nicoleta Luciu asteapta propuneri pentru numele copiilor pe pagina ei de Facebook - Nicoleta Luciu Oficial.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni