• PRO TV
  • Nicolle Stanese, gazda emisiunii "Bake Off Romania", patiser de meserie pentru fiica sa. Ce deserturi gatesc cele doua

Nicolle Stanese, gazda emisiunii "Bake Off Romania", patiser de meserie pentru fiica sa. Ce deserturi gatesc cele doua

Nicolle Stanese, gazda emisiunii "Bake Off Romania", patiser de meserie pentru fiica sa. Ce deserturi gatesc cele doua

Vi s-a intamplat, macar o data, sa nu va iasa desertul asa cum v-ati dorit? Nicolle Stanese, gazda emisiunii ''Bake Off Romania'', si o mare iubitoare de dulciuri, recunoaste ca nu de putine ori a fost in aceasta situatie.

Acum insa, se lauda ca a invatat o multime de secrete culinare de la concurenti si jurati, dar si retete noi pe care a inceput deja sa le testeze, impreuna cu fiica ei, in varsta de doi ani si jumatate.

Faceti cunostinta Nicolle si cu cel mai de nadejde ajutor al ei in bucatarie, Ana Victoria. Aproape ca nu exista sfarsit de saptamana in care sa nu pregateasca impreuna ceva dulce. Mai ales ca cea mica se distreaza de minune in timp ce framanta aluatul, combina ingredientele si face prajituri in forma de caini, pisici ori inimioare.

Si sa nu cumva sa credeti ca Ana Victoria face treaba usoara in bucatarie. Munceste cot la cot cu mama ei.

"Asa e si acasa. Eu cu Ana Victoria facem orice de la pizza pana la deserturi, gatim impreuna tiramisu, facem asa... ne jucam cu pasta de zahar pentru ca ea o considera plastilina", spune Nicolle Stanese.

Acum cu atat mai mult cu cat Nicolle a invatat o multime de retete de la concurentii Bake Off Romania.

"Fac niste preparate dementiale. Pe noi ne-au impresionat. Pe mine m-au lasat fara cuvinte de cele mai multe. Am invatat ca in bucatarie trebuie sa iubesti tot ce faci.", a mai adaugat Nicolle.

Asadar, va invitam sa va faceti de pe acum provizii serioase de zahar, vanilie si ciocolata, iar din 29 februarie, sa porniti cuptoarele, sa va puneti sorturile si sa fiti gata de start: "Cu microfonul asa, plin de faina, va invitam sa urmariti Bake Off Romania, la PRO TV, pentru ca o sa fie o nebunie!".

"Bake Off Romania", cea mai dulce competitie culinara, incepe la ProTV, din 29 februarie

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni