Nicolle Stanese, gazda show-ului "Bake Off Romania", vine sambata la "Ce se intampla, doctore?"

25 Februarie 2016, 12:41

Nicolle Stanese, gazda show-ului  Bake Off Romania , vine sambata la  Ce se intampla, doctore?
Sambata, de la ora 10:30, Oana Cuzino revine cu cea de-a doua editie a noului sezon Ce se intampla, doctore?, in care va porni o numaratoare a caloriilor si vom afla de ce nu trebuie sa ne ferim intotdeauna de dulce. In acelasi timp, in emisiunea de saptamana aceasta va fi explicata si legatura dintre mancare si energia solara. Sambata dimineata nu vor lipsi nici discutiile despre parenting si se va face referire, cu precadere, la copiii mai mici de doi ani.

Invitata Oanei Cuzino va fi frumoasa Nicolle Stanese, gazda celui mai dulce show culinar, Bake Off Romania, care va incepe luni, la PRO TV, de la ora 20:30, si, impreuna, cele doua vor discuta despre parenting si vor analiza o etapa esentiala in dezvoltarea copilului, perioada 0-2 ani. Una in care, din pacate, mamele si tatii pun accent deosebit pe aspectele biologice, cand, de fapt, emotiile sunt in plina formare in acest interval. 

Despre toate aceste subiecte, dar si multe alte informatii despre sanatate, sambata, de la 10:30, la Ce se intampla, doctore?

Ce se intampla, doctore? este emisiunea in care Oana Cuzino acorda atentie celui mai important aspect din viata noastra - sanatatea si cauta raspunsuri, impreuna cu invitatii sai, la tot ce este necesar pentru a ramane in forma atat fizic, cat si psihic. 

"Ce se intampla, doctore?", in fiecare sambata, numai la PRO TV!

 

 

Vezi episoade in intregime pe