• Emisiuni
  • La Măruță
  • Noi dezvaluiri in scandalul Guta. Dovada ca manelistul si-a batut fiica: "De cand m-a batut, nu mai vreau sa dau ochii cu el, mi-e frica"

Noi dezvaluiri in scandalul Guta. Dovada ca manelistul si-a batut fiica: "De cand m-a batut, nu mai vreau sa dau ochii cu el, mi-e frica"

Noi dezvaluiri in scandalul Guta. Dovada ca manelistul si-a batut fiica: "De cand m-a batut, nu mai vreau sa dau ochii cu el, mi-e frica"

Scandalul din familia Guta continua! Nicoleta Guta a venit "La Maruta" cu dovada ca tatal ei a batut-o.

"De ce, daca sunt tiganca, trebuie sa stau cu un barbat pe care nu-l mai vreau? Mi-e frica de el, e un om absurd, prea gelos. Poate ca mine mai sunt multe alte femei si traiesc cu frica asta, ca nu pot sa spuna ca nu mai suporta. Pentru mine, tata a fost idolul meu. Plang pentru ca ma doare sufletul sa vad atata rautate si minciuni", a povestit Nicoleta cu ochii in lacrimi.

Nicoleta Guta: “Chiar daca sunt tiganca, am dreptul sa fiu libera. Am dreptul sa gandesc pentru mine! Fiecare are dreptul sa aleaga cu cine isi imparte zilele

De cand m-a batut tata, nici nu mai vreau sa dau fata cu el. Nu vreau sa vorbesc cu el pentru un timp pentru ca m-am speriat. Nu am inteles de ce atata ura si inversunare impotriva mea. El considera ca am gresit, dar nu meritam asa ceva. Mama plange, se supara si ar vrea sa fie liniste. Nu am vrut sa arat lumii o alta fata a tatalui meu, nu veneam aici, dar tot ei au inceput asta

Nicoleta a venit "La Maruta" cu fotografii care demonstreaza ca a fost batuta de tatal ei, dovezi pe care le-a prezentat si autoritatilor, atunci cand a solicitat ordin de restrictie. “Vreau doar sa raman cu copiii mei, toata zarva asta si nebunia e facuta de ei. Am si eu o parte ca am venit aici, in emisiune, dar eu spun doar adevarul. Am vrut sa vada oamenii ca nu am spus vorbele de nebuna, ca sa ma dau mare victima”. 



Fosta amanta a lui Nicolae Guta ii ia partea fiicei manelistului si a povestit intr-un interviu ca acesta obisnuia sa se laude cu felul brutal in care isi pune copiii la respect. “Mi-a povestit ca a spart usa de la bucatarie cu Nicoleta, ca i s-a parut lui ca fiul ei cel mare e supraponderal, ce ii da sa manance. Ea parea foarte buna, foarte blanda, dar tacerea ei spunea ceva. De tatal ei stiu sigur c-o batea, el cu gura lui mi-a spus mie. E violent cu toti copiii si nu-i iubeste. Daca eram in locul lui, dadeam ginerele afara si tineam fata”, a declarat Dana Roba, fosta amanta a lui Guta.




Nicoleta Guta, fiica manelistului Nicolae Guta, trece prin cea mai neagra perioada din viata sa. Tanara in varsta de 28 de ani sustine ca a fost batuta si alungata de acasa de tatal sau, care nu o mai lasa nici macar sa-si vada copiii.

Tot scandalul a inceput dupa ce Nicoleta a decis sa-si paraseasca sotul cu care avea o casnicie de 18 ani, dupa ce acesta ar fi agresat-o in repetate randuri. Ceea ce i-a deranjat cel mai mult pe ai ei a fost ca Nicoleta s-a indragostit de un alt barbat, pe care l-a cunoscut pe Facebook.

Vezi VIDEO pe lamaruta.protv.ro

Nicolae Guta s-a facut foc si para cand a aflat ca fiica sa vrea sa-si paraseasca barbatul. Nicoleta spune ca manelistul a batut-o si a dat-o afara din casa, iar acum nu-i da voie sa-si vada copiii. De frica, tanara a obtinut ordine de restrictie impotriva sotului abuziv, dar si impotriva tatalui ei, insa l-a anulat pe cel din urma.  Nicoleta si Andrei sunt impreuna de 18 ani si au doi baieti, unul de 5 ani si celalalt in varsta de 15 ani.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni