Noua copii se pregatesc de semifinala Vocea Romaniei Junior!

Noua copii se pregatesc de semifinala Vocea Romaniei Junior!

Cea mai dificila etapa a competitiei Vocea Romaniei Junior, confruntarile, s-a incheiat aseara. 27 de concurenti, noua in fiecare echipa, au luptat pentru un loc in semifinala, insa antrenorii au fost nevoiti sa ia decizii grele si sa aleaga numai cate trei voci extraordinare pentru semifinala. 

Duminica, am ascultat melodii pline de forta, interpretate impecabil de juniorii care au urcat pe scena hotarati sa faca spectacol. Si, daca cei mici au incercat sa fie puternici si sa nu se lase coplesiti de emotii, Andra, Moga si INNA au avut lacrimi in ochi atunci cand au renuntat la concurenti cu voci extraordinare.

Confruntari dure si alegeri neasteptate

Prima batalie a fost in echipa Moga. Antrenorul i-a ales pe Esra Lepadatu, Maia Malancus si micutul Ionut Ciurea sa deschida seara confruntarilor. Cei trei s-au imprietenit la repetitii, au lucrat foarte bine impreuna, insa au intrat in ring hotarati sa lupte si sa castige. Au cantat melodia Tot mai sus si au reusit sa-si impresioneze antrenorul, insa la final numai unul a mers mai departe, iar alegerea lui Marius a fost: ”Vreau sa stiti ca sunteti toti trei niste castigatori. O sa merg mai departe cu Maia.”. 


Confruntarile au continuat cu echipa Andra! Giulia Tabara, Teodor Danci si Maria Raducanu au pregatit in detaliu momentul prezentat, au invatat foarte multe lucruri, au fost extrem  de seriosi si dedicati si au facut tot posibilul sa impresioneze inca o data. Concurentii au cantat piesa Flash light, au transmis foarte multa emotie, iar decizia Andrei a fost una extrem de dificila, a izbucnit in lacrimi si a spus: ”Niciodata nu mi-a tremurat vocea asa. Ati fost minunati! Momentul a iesit exact cum ne-am dorit, cum ne-am propus la repetitii. Ati reusit, ati fost foarte buni! O sa merg mai departe cu Teodor!”.  


A urmat echipa INNA cu trei concurenti foarte simpatici si gata de lupta! Andrei Ciurez, Sonia Apostol si Eva Margina au pregatit o melodie sensibila, Ochii tai, si, chiar daca s-au imprietenit la repetitii, au intrat in ring decisi sa lupte pentru un loc in etapa urmatoare a competitiei. Vocile celor trei concurenti s-au completat perfect si impreuna au transmis emotie si foarte multa putere, insa la final numai unul a reusit sa ocupe un loc in semifinala. ”Voi merge mai departe cu Andrei!”, a spus INNA si a mers pe scena pentru a-si imbratisa echipa. 


A doua confruntare din echipa Moga a fost una la fel de puternica. Antrenorul i-a ales pe Andrei Theodor, Adrian Ivan si Diana Movila sa se bata pentru un loc in semifinala. Juniorii au intrat in ring, fiind siguri de calitatile lor vocale si au cantat melodia Black or white. Cei trei au electrizat publicul cu energia lor si i-au facut lui Moga alegerea extrem de grea. Antrenorul a spus cu lacrimi in ochi: ”Bravo! Echipa mea nu se opreste aici, la confruntari. Va iubesc pe toti trei! O sa merg mai departe cu Teo!”.


Echipa Andra a continuat lupta cu Daria Oprea, Melanie Serban si Karina Stefan. Cele trei fetite, extrem de carismatice si mereu cu zambetul pe buze, au pregatit o piesa dificila, Chandelier, iar la repetitii au invatat cum sa aiba atitudine si sa transmita energie. Concurentele au incantat publicul si antrenorii cu momentul prezentat, iar Andra a fost nevoita sa ia o decizie foarte grea si a spus: ”Nici mie nu mi-ar fi iesit asa de bine cum v-a iesit voua. Am fost cu sufletul acolo, parca eu am fost pe scena. A iesit exceptional. O sa merg mai departe cu Karina!”.


Stefan Badea, Voicu Dumitras si George Rotaru au fost alesi de INNA sa intre in ring si sa lupte pentru un loc in semifinala competitiei. Trio-ul  format s-a bucurat de melodia Love yourself, a avut curaj si a avut foarte multa energie. Concurentii au demonstrat ca sunt adevarati artisti si au facut tot posibilul pentru a impresiona. Vocile lor au sunat extraordinar, au transmis emotie, iar INNA a fost mandra de reprezentatia lor, insa la final a fost nevoita sa ia o decizie grea si a spus: ”Sensibil as caracteriza si eu momentul vostru! Sunteti foarte frumosi! Voi merge mai departe cu Voicu!”.


Ultima confruntare din echipa Moga a fost intre Daria Rotaru, Jennifer Dumitrascu si Denisa Davidescu. Fetele sunt prietene si le-a fost complicat sa se lupte in competitie, insa in cele din urma s-au pregatit foarte bine si au intrat in ring decise sa mearga mai departe. Au cantat piesa Empire State of Mind si au demonstrat ca au calitati vocale incredibile. Alegerea lui Marius a fost una foarte grea, insa la final a fost nevoit sa decida: ”Alicia Keys ar fi mandra de voi! Eu n-as putea vreodata sa fac ce faceti voi! O sa merg mai departe cu Jennifer!”.


Ioana Bulgaru, David Gheorghe si Jessica Lazarescu au format ultimul trio din echipa Andra. Melodia aleasa a fost All of me, iar repetitiile au fost pline de emotie, Andra fiind extrem de exigenta cu ei, deoarece si-a dorit ca juniorii sa ajunga la un nivel inalt si sa cucereasca publicul. Momentul prezentat in ring de cei trei a fost fabulos, vocile lor au sunat perfect impreuna, insa la final Andra a decis: ”Regret foarte tare ca v-am pus pe toti in aceeasi echipa! Nu am ce sa va reprosez. Ma duc acasa... Am nevoie de 5 minute de pauza... Oricum ei sunt ai mei si vor ramane ai mei! Merg mai departe cu Jessica.”.


INNA a trimis in ring ultima echipa din etapa confruntarilor. Astrid Muthu, Andreea Salavastru si Alexia Niculae s-au jucat, s-au imprietenit rapid si au repetat melodia No pentru a incanta publicul si antrenorii. Concurentele au avut atitudine, energie, au fost foarte vesele si au transmis forta si pasiune. Decizia INNEI a fost foarte dificila, dar a fost nevoita sa aleaga in cele din urma: ”Ma gandesc la voi, fetelor! Straluciti si la propriu si la figurat. Orice s-ar intampla, nu vom renunta niciodata! Totul este un pas inainte! Voi merge mai departe cu Alexia.”.


In urma confruntarilor, echipa Moga merge in etapa urmatoare cu Maia Malancus, Andrei Theodor si Jennifer Dumitrascu, echipa Andra va fi reprezentata in semifinala de Teodor Danci, Karina Stefan si Jessica Lazarescu, iar echipa INNA de Andrei Ciurez, Voicu Dumitras si Alexia Niculae.

Duminica aceasta, de la 20:30, emotiile cresc in semifinala Vocea Romaniei Junior! Noua concurenti vor face spectacol pe scena, insa la final doar trei dintre ei, cate unul din fiecare echipa, vor merge in marea finala. Va fi o lupta apriga si un show extraordinar, plin de energie, vibratie, magie si efervescenta. 

Vocea Romaniei Junior - Vocea te face mare! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni