Dupa rolurile pe care le-a avut in filme precum "The pursuit of happiness", "Karate Kid" si "After Earth", Jaden este in mod clar adeptul unui stil special, care il ajuta sa fie remarcat la fiecare aparitie publica.

Ultima sa colaborare este cu cei de la Louis Vuitton, pentru care a lucrat alaturi de cunoscutul fotograf Nicolas Ghesquiere. Acesta a postat pe una dintre retelele de socializare o fotografie in care Jaden apare purtand haine ce se potrivesc foarte bine cu stilul sau personal. Ba mai mult, campania este una destinata partii feminine, insa Jaden pare a fi una dintre persoanele care le poate purta cu atat de mult succes.

Tanarul artist este imaginea campaniei Louis Vuitton, pentru colectia de primavara 2016, conform celor de la Huffington Post.Atat Jaden cat si sora lui, Willow, au parte de colaborari fructuoase, de pe urma carora devin din ce in ce mai cunoscuti si apreciati. In trecut, copii perechii Will Smith - Jada Pinkett Smith au decis sa scoata un single impreuna, numit "5". Atat Jaden, Willow cat si fratele lor, Trey Smith, par sa aiba un viitor promitator. Trey este fiul lui Will Smith si al  fostei sale sotii, Sheree Zampino.