• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Noul single al lui Criss si Vlad, "Ploaia mea", peste 500.000 de vizualizari pe YouTube in timp record

Noul single al lui Criss si Vlad, "Ploaia mea", peste 500.000 de vizualizari pe YouTube in timp record

Noul single al lui Criss si Vlad, "Ploaia mea", peste 500.000 de vizualizari pe YouTube in timp record

Noul single cantat de Criss si Vlad, “Ploaia mea”, a strans in doar o luna de la lansare peste 500.000 de vizualizari, pe contul oficial de YouTube al serialului Pariu cu viata.

Noua piesa originala Criss si Vlad, compusa de Ionut Radu, a atins acest numar impresionant de vizualizari doar cu un colaj foto de exceptie cu cei doi indragostiti, fara videoclip. Tinerii artisti au filmat insa si un clip, special pentru fanii lor.

Abia asteptam sa va aratam clipul, va promitem ca o sa fie incendiar. Va fi o abordare complet noua fara de ceea ce ati vazut pana acum la noi”, le-au transmis Criss si Vlad tuturor celor care ii iubesc. 

Tinerii din Constanta au fost norocosii care au auzit pentru prima oara, live, noua piesa “Ploaia mea”, la show-ul din cadrul turneului national LaLa Band, LaLa Love Tour.

LaLa Band isi va relua la jumatatea lunii martie concertele din LaLa Love Tour. Orasele in care idolii unei generatii isi dau intalnire cu fanii luna aceasta sunt: Constanta (16 martie), Slobozia (17 martie), Slatina (22 martie), Targu Jiu (23 martie), Petrosani (25 martie), Alba Iulia (26 martie), Deva (27 martie), Sibiu (28 martie), Alexandria (30 martie) si Giurgiu (31 martie). 

In luna aprilie, LaLa Band va sustine o noua serie de show-uri incendiare, in 10 orase din tara, printre care Pitesti, Bacau, Galati si Buzau, dar si un super concert in Republica Moldova, la Chisinau, pe 17 aprilie.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni