Nu a baut niciodata alcool si nu are cont pe retelele de socializare. Cine e tanara care ar putea fi noul Einstein

14 Martie 2018, 12:44

Nu a baut niciodata alcool si nu are cont pe retelele de socializare. Cine e tanara care ar putea fi noul Einstein
Citeste mai mult despre: noul Einstein, geniu, Sabrina Pasterski,
Sabrina Pasterski avea doar 14 ani atunci cand a construit un prototip de avion. 

In prezent, tanara are 24 de ani, studii doctorale la Harvard si este absolventa a Massachusetts Institute of Technology.

Sabrina a copilarit in suburbiile orasului Chicago si este considerata "noul Einstein" de catre oamenii de stiinta. 

Tanara nu foloseste retelele de socializare si nu are nici macar un smartphone. Cu toate acestea, Sabrina scrie uneori pe blogul Physics Girl, acolo unde are o lista lunga de realizari. Prin ele se numara si "observarea elegantei din interiorul haosului".  

Datorita aptitudinilor sale, Sabrina a atras atentia unor cercetatori de la NASA, dar si lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon.com. Acesta i-a promis ca ii asigura un loc de munca atunci cand isi va dori sa performeze intr-un domeniu. 

Sabrina exploreaza cateva dintre cele mai complece probleme ale fizicii, care i-au preocupat si pe Stephen Hawking si Albert Einstein la inceputurile carierei lor. Cercetarea tinerei analizeaza gaurile negre, forta gravitationala si timpul cosmic. Descoperirile in acest domeniu ar putea sa schimbe radical intelegerea noastra in ceea ce priveste modul in care functioneaza universul.

Sabrina caracterizeaza fizica drept "plina de utilitate" si "eleganta". In plus, ea spune ca "anii in care si-a impins limitele la maximul au condus-o spre fizica", conform Ozy.com. In cadrul unui interviu acordat pentru acest site, Sabrina a marturisit ca nu are multi prieteni, ca nu a avut niciodata un iubit si ca nu a consumat niciodata alcool. 


Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO