• Emisiuni
  • Vocea României
  • Nu a intors niciun scaun, dar a primit patru imbratisari! Moment super amuzant la "Vocea Romaniei"

Nu a intors niciun scaun, dar a primit patru imbratisari! Moment super amuzant la "Vocea Romaniei"

Nu a intors niciun scaun, dar a primit patru imbratisari! Moment super amuzant la "Vocea Romaniei"

Catalin Raţă, un student de 21 de ani, a venit la "Vocea Romaniei" insotit de celebrul Tudorel Popa, fost concurent la "Romanii au talent".

Tanarul, care a cantat o piesa de-a lui Michael Buble, a beneficiat de o prezentare pe masura din partea lui Tudorel Popa: "Intra pe scena cu voce de aur! Nu e pian, nu e instrument muzical, e un om cu toate sunetele la el!" a anuntat simpaticul Tudorel.

Ai ratat vreun moment din Vocea Romaniei? Vezi emisiunea INTEGRAL pe Voyo.ro

Din pacate, Catalin nu a reusit sa intoarca niciun scaun la auditiile pe nevazute. Observand cat de dezamagit este. Smiley nu a ramas indiferent si a venit pe scena sa-l imbratiseze. Aceasta a fost momentul care a declansat nebunia.



Curand, a venit si o fata din public sa-l imbratiseze pe Catalin, apoi a venit si Tudorel Popa sa se imbratuseze cu fata, iar Brenciu - cum putea sa lipseasca tocmai el? Antrenorul s-a ridicat si el de pe scaun sa-i ofere concurentului o imbratisare.

Sfatul antrenorilor pentru Catalin Raţă a fost sa nu fie descurajat, sa continue sa cante si, data viitoare cand se mai afla pe scena, sa nu-i mai pese de juriu, ci doar de mesajul piesei pe care o interpreteaza.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni