Ce poate fi mai frumos decat sa iti castigi existenta pozandu-te in fiecare zi intr-o pereche de bikini noi, la plaja? Ei bine, exact cu lucrul acesta se ocupa Natasha Oakley, cea care detine cunoscutul blog "A bikini a day". Urmarita de 1.7 milioane de fani pe Instagram, Natasha isi incanta fanii cu imagini incendiare de la plaja, etalandu-si silueta sexy si perfect bronzata.

Bloggerita este o atractie si pentru paparazzi, care o vaneaza pe plajele din Miami, de fiecare data cand isi face aparitia. Acum, Natasha a iesit la bronzat alaturi de o prietena la fel de sexy ca ea, o alta senzatie a Instagramului, cu la fel de multe postari in bikini ca si Natasha :) Desi nu e la fel de cunoscuta ca Natasha, Devin Brugman este co-fondatoarea site-ului abikiniaday.com.

Natasha a fost anul trecut victima unor comentarii rautacioase. Asa-zisii ei fani au criticat-o ca are celulita, dupa ce o imagine surprinsa de paparazzi a ajuns virala pe Internet. Celebra bloggerita nu s-a lasat intimidata de rautatile spuse la adresa ei si le-a dar replica carcotasilor.

Citeste mai multe aici!