In ultimele saptamani, in presa tabloida au aparut numeroase articole potrivit carora Jason Derulo ar avea o relatie cu Daphne Joy, fosta iubita a lui 50 Cent. Dupa cateva aparitii in cuplu la evenimente mondene, cei doi s-au retras din viata mondena si au petrecut cateva zile de vis pe plajele din Mexic, confirmandu-si inca o data relatia.

Desi, potrivit unei surse care a vorbit pentru E! News, cei doi sunt abia la inceput, nu s-au sfiit sa faca gesturi de afectiune de fata cu paparazzi, sa se alinte si sa se joace ca orice cuplu de indragostiti: "Se plac foarte mult. Totul este inca nou, dar se pare ca apreciaza timpul pe care il petrec impreuna".

Ca de obicei, Jason si Daphne au impresionat nu doar prin atitudinea dezinhibata, ci si prin aparitiile sexy. Daca el a uimit prin corpul plin de muschi, ea si-a aratat bustul si posteriorul in cel mai hot costum de baie cu putinta.

Indrazneata, fosta iubita a lui 50 Cent a impresionat in negru, determinandu-i pe paparazzi sa se inghesuie sa o surprinda din toate unghiurile.

Vezi imaginile AICI