"A inceput cu obrajii, apoi s-a extins catre barbie si frunte, iar in final a ajuns sa imi acopere toata fata. Este foarte dificil pentru ca nu poti sa scapi de ea usor si te simti ca si cum ai avea ouale unui monstru pe fata, fara sa poti face nimic in acest sens", a relatat tanara intr-un interviu pentru Barcroft TV.

Hailey a hotarat sa isi faca publica povestea prin intermediul contului ei de Instagram, pentru a le ajuta si pe alte tinere care se confrunta cu aceeasi problema. Desi are in continuare fata afectata de acnee, tanara a incetat sa isi mai acopere semnele cu produse cosmetice. 

"Ma simteam atat de nesigura in legatura cu mine incat nu puteam sa ies din casa fara sa port machiaj. Uneori ma machiam chiar daca nu plecam nicaieri, pentru ca ma simteam dezgustatoare", a marturisit tanara.

In scurt timp profilul tinerei a strans peste 100 000 de fani, iar mii de tineri din intreaga lume si-au aratat aprecierea pentru curajul ei de a se accepta asa cum este si de a-si impartasi povestea.