• Emisiuni
  • MasterChef
  • O concurenta vrea sa convinga juriul Masterchef cu un preparat afrodisiac

O concurenta vrea sa convinga juriul Masterchef cu un preparat afrodisiac

O concurenta vrea sa convinga juriul Masterchef cu un preparat afrodisiac

Sortul “MasterChef” nu se obtine usor, iar concurentii din prima editie a show-ului de la Pro Tv au simtit asta pe pielea lor. Marti, 27 martie, de la 20.30, pe Pro TV si pe voyo.ro,  trairile intense si preparatele atent pregatite isi vor face din nou loc in fata juriului de elita format din Chef-ii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu.

Una dintre concurentele din a doua editie a show-ului va incerca sa ii convinga pe cei trei jurati ca merita sortul cu un preparat... afrodisiac. 

Aceasta a pregatit un preparat inedit, in a carui compozitie se regasesc si smochine, dar si alte ingrediente surpriza, un preparat care crede ca va imblanzi juriul. Bucuresteanca de 24 de ani se declara o specialista in preparate culinare afrodisiace si viseaza sa isi deschida un restaurant numai cu astfel de mancare. Daca va reusi sa ii convinga pe cei trei jurati si le va imblanzi verdictele cu acest preparat inedit, veti afla marti seara de la 20.30.

CLICK AICI sa vezi toata emisiunea pe Voyo.ro! 

Facebook OFICIAL MasterChef  

Dorinta de a primi sortul “MasterChef” este atat de mare incat unii concurentii sunt gata sa faca aproape orice pentru a-l obtine: un alt concurent sosit in fata juratilor a marturisit ca si-a dat demisia pentru a se putea concentra asupra preselectiilor pentru acest show. Din ce functie a demisionat tanarul, dar si daca preparatul sau i-a adus un sort si intrarea in etapa urmatoare a emisiunii, veti afla din cea de-a doua editie a show-ului de la Pro Tv.

Si tot atunci cei care vor fi cu ochii pe “MasterChef” vor vedea cat de bine stiu o farmacista sau proprietara unei afaceri cu servicii funerare sa gateasca, dar si faptul ca un preparat exotic sau iesit din comun, daca nu este gatit ca la carte, nu are nicio sansa sa castige un sort “MasterChef”.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni