O femeie paseste incet printre copacii unei paduri inzapezite. Ce se intampla in secunda urmatoare

21 Februarie 2016, 18:03

O femeie paseste incet printre copacii unei paduri inzapezite. Ce se intampla in secunda urmatoare
Citeste mai mult despre: Jonna Jinton, kulning, video, zapada,
Jonna Jinton este de profesie fotograf si este pasionata de blogging. Femeia si-a descoperit recent pasiunea pentru "kulning", o veche tehnica vocala suedeze, folosita pentru chemarea traditionala a turmelor de oi.

Jonna paseste intr-un decord de vis si, cu ajutorul vocii sale, transforma cele cateva secunde in care este filmata intr-un moment magic. Copacii "imbracati" in zapada par sa vibreze la auzul vocii femeii, iar intregul tablou pare desprins dintr-o poveste cu printese de gheata. 

Citeste si: S-a fotografiat in aceeasi ipostaza timp de un an. Ce s-a intamplat de-a lungul timpului este un mesaj pentru noi toti

La 21 de ani, Jonna Jinton a parasit orasul Gothenburg, a doua cea mai mare asezare urbana din Suedia, pentru a se stabili intr-un satuc cu 11 locuitori, Grundtjarn. Conform site-ului sau, Jonna considera ca este cea mai buna decizie pe care ar fi putut sa o ia. Femeia marturiseste ca se simtea sufocata de aglomeratia orasului si a dorit sa isi gaseasca pacea interioara.

Kulning is the word for the ancient Swedish herding call, that has its roots in the nordic medieval age. Because of its...

Posted by Jonna Jinton on Friday, February 12, 2016

 

 

Vezi episoade in intregime pe