Asa s-a intamplat si in cazul lui Eric Bailey si al lui Heather, sotia lui, care au decis sa cineze impreuna la un restaurant din Salt Lake City. Cei doi sarbatoreau in avans Ziua Indragostitilor pentru ca data sarbatorii coincidea cu ziua in care trebuia sa vina pe luma bebelusul lor.

In momentul in care se aflau la masa, Heather a inceput sa aiba contractii regulate si a decis sa mearga la baie. Cand si-a dat seama ca sotia lui lipseste de cateva minute bune, barbatul s-a hotarat sa roage o chelnerita sa mearga la baia restaurantului si sa verifice daca totul este in regula cu partenera sa.

In timp ce se indrepta spre toaleta, chelnerita a auzit-o pe mamica care deja intrase in travaliu si care incerca sa isi aduca singura pe lume bebelusul. Pentru ca o ajutase si pe sora sa sa nasca, chelnerita nu s-a panicat deloc, a adus cateva prosoape si l-a chemat pe Eric sa o ajute. 

Cand au ajuns din nou la mamica, au auzit deja plansetele micutului, care s-a grabit sa vina pe lume intr-o toaleta de restaurant.